Kismenők zsűri – ők lesznek a gyerek tehetségkutató ítészei

A Kismenők tehetségkutató műsor négy zsűritagja: Ábel Anita színésznő-műsorvezető, Lajtai Kati énekesnő, Apáti Bence balettművész és Hajós András dalszerző.

A Kismenők zsűrinek már az előkészítés során komoly feladat jutott, hiszen rengetegen jelentkeztek a műsorba, közülük kellett azt a 28-at kiválasztani, akik adásba kerülnek.

A műsor sajtótájékoztatóján kiderült, hogy Lajtai Kati énekesnő kisbabát vár. Elmondta: várhatóan nyár közepén születik első gyermeke. Arról beszélt mennyire fontos meglátni a tehetséget a gyermekekben és megfelelő módon fejleszteni azt. Kati eddig leginkább a háttérben tevékenykedett a TV2 szórakoztató műsoraiban, legutóbb a Sztárban Sztár vetélkedőben segédkezett az énekeseknek felkészülni a produkciókra. Most neki kell majd véleményt alkotnia egy-egy versenyzőről.

Apáti Bence most először vállal szerepet televíziós műsorban és rögtön egy gyerekeknek szervezett tehetségkutatóba csöppent. Kiemelte: mivel a Kismenőkben is sok táncos produkció lesz, őket kritikusabb szemmel fogja majd nézni. A balettművész két ikerfiú édesapja, és elárulta: a gyerekei is nagyon várják a műsort.

Ábel Anita, akit az egész ország már gyermekszínészként is ismert, azt mondta: a mai napig ugyanaz az izgalom fogja el, ha belép a színpadra vagy kamerák elé, mint anno 4 évesen, és így lesz ezzel most is ebben az új szerepkörben.

A legtapasztaltabb zsűritag Hajós András, hiszen ő már Az ének iskolájában is véleményt formált sok tehetséges gyermekről. Ezúttal azt ígérte: abban segíti majd a résztvevőket, hogy valóban merjenek nagyot álmodni, ahogy ő is tette ezt gyermekkorában.

Kismenűk zsűri tagjai

Kismenők zsűri: Ábel Anita, Lajtai Kati, Apáti Bence, Hajós András

A műsor során a 4 tagú Kismenők zsűri fejenként 0 és 25 pont között pontozza majd a produkciókat, de nemcsak az ő szavazatuk számít, ugyanis a 100 tagú közönség is szavaz. Ők 4 csapatot alkotnak majd, így a zsűri és a helyszínen ülő nézők pontszáma összesen 200 lehet.

Forrás: TV2

Sztár:

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top