Küldj egy ijesztő fényképet és bulizz SpongyaBobbal!

Nyereményjáték a Nickelodeonnál!Küldj magadról egy ijesztő fényképet e-mailen október 16. és 25. között a Nickelodeonhoz! A fényképes nyereményjáték győztesei SpongyaBobbal tombolhatnak egy Halloween buliban! Három szerencsés fotóbeküldő a legjobb barátjával részt vehet a legendás Millipop Halloween Bulin, ahol a világhírű tengeri szivacs hatalmasat bulizik majd a gyerekekkel, akik egy szuper limuzinnal gördülhetnek be a parti helyszínére.

Ide küld az ijesztő fotókat: info@nickelodeon.hu!

Nyereményjáték egy felejthetetlen halloweeni buliér!

A Nickelodeon meghirdette eddigi egyik legextrémebb nyereményjátékát. A részvételhez nem kell mást tenni, mint az info@nickelodeon.hu e-mail címre beküldeni egy ijesztő, meghökkentő fotót, ami lehet selfie vagy hagyományos fotó a játékosról, néhány adat kíséretében: név, életkor, szülő neve, lakcím, szülő telefonszáma és beleegyező nyilatkozata.

Az adatokat és a félelmetes fotót beküldők pedig máris eséllyel pályáznak arra, hogy övék legyen a főnyeremény: egy fejelhetetlen halloweeni buli SpongyaBobbal, Bikinifenék legnépszerűbb lakójával.

Három szerencsés nyertest sorsolnak majd ki, akik legjobb barátjukat is elhozhatják a bulira. A parti előtt privát sofőr egy hatalmas limuzinnal érkezik majd a gyerekekért, hogy átszeljék az esti fényekben úszó várost, és végül megérkezzenek a Millipop Mosolygyárba. A limuzinos utazásra még egy felnőtt kísérő is csatlakozhat, azonban a buliba csak 7 és 14 év közötti gyerekeknek engedélyezett a belépés. A bejáratnál SpongyaBob várja majd a nyerteseket és barátaikat, a népszerű tengeri szivacs természetesen a bulin is tiszteletét teszi, ahol mindenki fotózkodhat a nem mindennapi vendéggel.

A Millipop legendás bulija élményekben gazdag programjának köszönhetően évek óta ez egyik legfelkapottabb halloweeni parti. Jelmezverseny, tökfaragás, arcfestés, szellemfogó, kincskeresés és lufieső mellett még sok-sok további meglepetés várja a gyerekeket a különleges eseményen, a varázslatos vacsoráról pedig a Millipop boszorkánykonyhája gondoskodik! A fergeteges bulin jelmezes felvonulás, és jelmezverseny is lesz, ezért mindenkinek érdemes a legfélelmetesebb jelmezében érkeznie. A Halloween buli október 27-én, pénteken 18:00 órától egészen éjfélig tart a Millenáris Parkban található Millipop Mosolygyárban.

Ez lesz az első alkalom, hogy a Nickelodeon sztárja, SpongyaBob Kockanadrág is ellátogat a rendkívüli eseményre, méghozzá teljes életnagyságban! Még egy jó hír a SpongyaBob rajongóknak – október 16-tól új részekkel jelentkezik az optimista tengeri szivacs és kedves kis vízi barátai a Nickelodeon műsorán!

SpongyaBob Kockanadrág bolondos kalandjai tovább folytatódnak a Nickelodeonon!

Új részek október 16-tól minden hétköznap 17:40-től!

A Nickelodeon halloweeni nyereményjátékára október 25. szerda délig várják az ijesztő képeket az info@nickelodeon.hu e-mail címre!

További részletek a játékról: www.nickelodeon.hu

Forrás, fotók: RedLemon

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

Csak színház és más semmi 3. évad 2. rész tartalma

Csak színház és más semmi 3. évad
Alinda újra elkezd próbálni, mire Barna felkéri az anyját babysitternek, ami további bonyodalmakat okoz. Dénes pártfogolja a fiatal új koreográfust, Samut...
Tovább

X-akták 11. évad 8. rész tartalma

új X-Akták
Rövid szünet után folytatódik az X-Akták 11. évada! Scully és Mulder Connecticutban egy titokzatos kultusz rítusai után nyomoznak...
Tovább

Oltári csajok 1. évad 83. rész tartalma

Oltári csajok magyar tv-sorozat
Hajnal és Karola képtelen beletörődni János sorsába, és minden követ megmozgatnak, hogy kiderüljön az igazság. Karola betegsége is rengeteg gondot...
Tovább