Küldj egy ijesztő fényképet és bulizz SpongyaBobbal!

Nyereményjáték a Nickelodeonnál!Küldj magadról egy ijesztő fényképet e-mailen október 16. és 25. között a Nickelodeonhoz! A fényképes nyereményjáték győztesei SpongyaBobbal tombolhatnak egy Halloween buliban! Három szerencsés fotóbeküldő a legjobb barátjával részt vehet a legendás Millipop Halloween Bulin, ahol a világhírű tengeri szivacs hatalmasat bulizik majd a gyerekekkel, akik egy szuper limuzinnal gördülhetnek be a parti helyszínére.

Ide küld az ijesztő fotókat: info@nickelodeon.hu!

Nyereményjáték egy felejthetetlen halloweeni buliér!

A Nickelodeon meghirdette eddigi egyik legextrémebb nyereményjátékát. A részvételhez nem kell mást tenni, mint az info@nickelodeon.hu e-mail címre beküldeni egy ijesztő, meghökkentő fotót, ami lehet selfie vagy hagyományos fotó a játékosról, néhány adat kíséretében: név, életkor, szülő neve, lakcím, szülő telefonszáma és beleegyező nyilatkozata.

Az adatokat és a félelmetes fotót beküldők pedig máris eséllyel pályáznak arra, hogy övék legyen a főnyeremény: egy fejelhetetlen halloweeni buli SpongyaBobbal, Bikinifenék legnépszerűbb lakójával.

Három szerencsés nyertest sorsolnak majd ki, akik legjobb barátjukat is elhozhatják a bulira. A parti előtt privát sofőr egy hatalmas limuzinnal érkezik majd a gyerekekért, hogy átszeljék az esti fényekben úszó várost, és végül megérkezzenek a Millipop Mosolygyárba. A limuzinos utazásra még egy felnőtt kísérő is csatlakozhat, azonban a buliba csak 7 és 14 év közötti gyerekeknek engedélyezett a belépés. A bejáratnál SpongyaBob várja majd a nyerteseket és barátaikat, a népszerű tengeri szivacs természetesen a bulin is tiszteletét teszi, ahol mindenki fotózkodhat a nem mindennapi vendéggel.

A Millipop legendás bulija élményekben gazdag programjának köszönhetően évek óta ez egyik legfelkapottabb halloweeni parti. Jelmezverseny, tökfaragás, arcfestés, szellemfogó, kincskeresés és lufieső mellett még sok-sok további meglepetés várja a gyerekeket a különleges eseményen, a varázslatos vacsoráról pedig a Millipop boszorkánykonyhája gondoskodik! A fergeteges bulin jelmezes felvonulás, és jelmezverseny is lesz, ezért mindenkinek érdemes a legfélelmetesebb jelmezében érkeznie. A Halloween buli október 27-én, pénteken 18:00 órától egészen éjfélig tart a Millenáris Parkban található Millipop Mosolygyárban.

Ez lesz az első alkalom, hogy a Nickelodeon sztárja, SpongyaBob Kockanadrág is ellátogat a rendkívüli eseményre, méghozzá teljes életnagyságban! Még egy jó hír a SpongyaBob rajongóknak – október 16-tól új részekkel jelentkezik az optimista tengeri szivacs és kedves kis vízi barátai a Nickelodeon műsorán!

SpongyaBob Kockanadrág bolondos kalandjai tovább folytatódnak a Nickelodeonon!

Új részek október 16-tól minden hétköznap 17:40-től!

A Nickelodeon halloweeni nyereményjátékára október 25. szerda délig várják az ijesztő képeket az info@nickelodeon.hu e-mail címre!

További részletek a játékról: www.nickelodeon.hu

Forrás, fotók: RedLemon

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

Feriha 1. évad 37. rész tartalma

Feriha sorozat
Megérkezik Feriha nénikéje, Hatice, és unokatestvére, Gülsüm, az eljegyzés alkalmából. Cansu ráveszi Larát, hogy menjen el vele abba az edzőterembe, ahova...
Tovább

Elif – A szeretet útján 1. évad 161. rész tartalma

Elif - A szeretet útján (2014) török sorozat
Murat dühös Seydára és mivel azt hiszi, hogy a lány Erkut bűntársa és mindketten becsapták őt, szakít Seydával és bosszút esküszik. Magához veszi az apja...
Tovább

Álmodj velem! 1. évad 82. rész tartalma

Álmodj velem! mexikói sorozat
Maia bejelenti Federiconak, hogy beadta a válókeresetet. Antonia lebubik Tatiana előtt, amikor a fellépésre készül. Cindy megismerkedik Federicoval, aki...
Tovább