A legboszibb boszi sorozat premier

Varázslatos tinisorozatot indít a Nickelodeon! Varázsló tinik, több százéves iskolaigazgató és mágikus románcok – február 27-én startol a Nickelodeon legújabb sorozata, a természetfeletti témára épülő A legboszibb boszi.

A Kid’s Choice Awards győztes, tizenévesekhez szóló szituációs komédia kalandos varázsvilágba invitálja a fiatalokat, ahol a hétköznapi sulis csatározások mellett új barátok és még újabb szerelmek is megjelennek.

A legboszibb boszi sorozat premier Nickelodeon

Hazánk legnézettebb gyerekcsatornájára költöznek a varázsló tinédzserek – A legboszibb boszi című díjnyertes sorozat ötvözi a tinivígjátékok és a klasszikus dél-amerikai telenovellák elemeit, ugyanis a Grachi című, spanyol nyelvű sorozaton alapszik, amelyet a Nickelodeon latin-amerikai régiójának készített.

A sorozat tartalma röviden

Az elbűvölő új sorozat mágikus pillanatokat nyújt a nézők számára, és bepillantást nyújt az ifjú boszorkány, Emma életébe, aki rendkívüli varázserővel bír és mindennek tetejében ő a Kiválasztott is. Miközben a suliban is helyt kell állnia, ősellenségével, a varázserővel újonnan felruházott Maddie-val és a 400 éves gonosz iskolaigazgatóval is felveszi a harcot, akik lépten-nyomon keresztbe tesznek hősünknek. A serdülő boszit a szerelem sem kíméli az iskola falai között, bár Daniel és Emma románca nem mentes a bonyodalmaktól.

Merülj el a varázslat világában A legboszibb boszival: február 27-től hétfőtől péntekig 20.25-kor a Nickelodeonon!

Forrás: RedLemon

Scroll to top