A legjobban dokumentált paranormális eset filmváltozata

2013-ban egyszer már meghódították Amerikát a démonok, most ismét arra készülnek. A Démonok között 2. című horrorfilm megtörtént események alapján készült. Ettől talán még félelmetesebb… Rövid beharangozónkban bemutatjuk a film szinkronizált előzetesét. A filmmegtekintése 16 éven aluliaknak nem ajánlott!

A paranormális esetek két világhírű kutatója, Ed és Lorraine Warren (a filmekben Patrick Wilson és Vera Farmiga alakítja őket) valós, lejegyzett esetei között az egyik legmeghökkentőbb ez a történet. A páros ismét egy bajba került családon segít, és egy bajt okozó házat szeretne megtisztítani az ártó szellemektől.

Ezúttal Angliába hívják őket: egy négy gyerekét egyedül nevelő anya könyörög a démonűzők segítségéért: két lánya egyre furcsább jelenségeket tapasztal a vén házban. És ami eleinte játéknak tűnt, az nemsokára megállíthatatlan, borzasztó valósággá válik…

A hazai bemutatója 2013. szeptember 19-én volt a The Conjuring (Démonok között) című amerikai horror filmnek, mely hazánkban is magasan volt a nézettségi listán, nem csak a tengeren túl. A megtörtént esetek talán jobban vonzzák a paranormális események kedvelőit, így számukra örömhír lehet, hogy idén június 13-án az InterCom jóvoltából megérkezik a hazai mozikba a Démonok között 2. része.

Szinkronizált filmelőzetes

Magyarországon forgalmazza az InterCom.

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top