A létezés határa (Extant) 2. évad 12. rész tartalma

Molly rájön Taalr mesterkedéseire, majd eltűnik egy gyilkos vírustörzs. A létezés határa (Extant) 2. évad 12. részének címe: Kettőslátás (Double Vision). Az epizódot 2016. augusztus 16-án 22:00-től vetíti a FEM3 csatorna. Országos tévépremier! A tv-sorozat megtekintése 12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Közvetlenül az első évad után mutatja be a FEM3 csatorna Halle Berry és Goran Visnjic főszereplésével az amerikai sci-fi sorozat második évadát.

Előzmények: A hátborzongató események sorát egy a világűrben realizálódott, különös terhesség indította el. A dolgokat tovább bonyolítja, hogy a főhősnő és kutatóként dolgozó férje, John egy robot kisfiút nevel saját gyermekeként. A férfi azon dolgozik, hogy miként élhet egymás mellett ember és robot úgy, hogy közöttük igazi érzelmek, valódi kötődés alakuljon ki…

Az előző rész tartalmából: A miniszterasszony teljesen Taalr komputer befolyása alá kerül.

A létezés határa (Extant) 2. évad 12. rész tartalmából

Molly figyelmezteti a miniszter asszonyt Taalr mesterkedéseire. Fiona eleinte nem hisz neki, de amikor eltűnik egy gyilkos vírustörzs, elhatározza, hogy mégis segít. Dorothy megtalálja Terra-t, aki ugyancsak segíteni akar, de Ares-re is szükségük van. Közben Lucy legyártja Molly Humanich-dublőrét.

A létezés határa - új sci-fi sorozat a FEM3 csatornán

Szereplők: Halle Berry, Goran Visnjic, Tyler Hilton, Hiroyuki Sanada, Camryn Manheim, Pierce Gagnon, Grace Gummer

Forrás: FEM3
fotó: FEM3/Sajtoszoba

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top