Lindsay Lohan az elvonó után

Az amerikai színésznő épp a visszatérésén dolgozik, nem jött jól neki, hogy a paparazzik lefotózták amint egy borosüvegért nyúlt. Egyébként az is előfordulhat, hogy csak odébb tette az üveget Lindsay Lohan, akinek a Vétkek völgye című új filmje idén novembertől látható a hazai mozikban. Bemutatjuk a filmelőzetest.
Forrás: Fox News / PARLUX Entertainment | 2013. október 27.

Lindsay Lohan alkohol- és drogproblémákkal küzdött

Lindsay Lohan
Lindsay Lohan

Lindsay valóban visszatért régi szokásához? A nemrégiben elvonón részt vett 27 éves színésznőt a napokban lencsevégre kapták, amint egy borosüvegért nyúlt nem sokkal az előtt, hogy lekéste a Los Angelesből New Yorkba tartó repülőjáratát. Lindsay Lohan korábban sokat szenvedett alkohol és drogproblémái miatt, legutóbb idén júliusban volt elvonón. Még mindig terápia alatt áll, amit az bíróság szabott ki rá és mostanában úgy tűnt, hogy sikerült helyreállítania életét.

Azonban ezek az új fotók róla és a borosüvegről kétségeket szülnek. Bár nincs róla olyan kép, ahol épp alkoholt fogyasztana, elképzelhető, hogy Lindsay visszatért a partizáshoz. Lohan vagy fél tucatszor volt elvonón az elmúlt években és beismerte, hogy alkoholfüggőséggel küzd. Ezek mellett arról is nyíltan beszélt, hogy korábban a kokaint is kipróbálta.

Visszatérhet-e Lindsay Lohan?

Jelenleg a visszatérésén dolgozik egy dokumentum sorozatban, mely Oprah Winfrey OWN csatornáján fog debütálni 2014-ben. Illetve november 28-én kerül a mozikba Magyarországon is a Vétkek völgye című új filmje, melyet az Amerikai pszicho szerzője, Bret Easton Ellis írt, és Paul Schrader (Taxisofőr, Dühöngő bika) rendezett. A Variety kritikusa Lindsay alakítását Marlon Brando-nak az “Utolsó tangó Párizsban“-ban nyújtott alakításához hasonlította.

Vétek völgye videóelőzetes

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top