Quantcast

Tata: tetten ért gázolaj tolvajok

A tolvajok az M1-es autópálya parkolójában egy várakozó kamionból loptak gázolajat. Ha megáll valaki a parkolóban és elhagyja a járművét, a tolvajok feltörik az üzemanyagtartály fedelét és egy gumicsővel kannákba szívják le az üzemanyagot. Két tatai férfit lebuktattak a rendőrök. Rövid rendőrségi hír.
Forrás: police.hu | 2013.október 27.

A tolvajok autója bűzlött a gázolajtól – vádat emelhetnek ellenük

Lopott gázolaj a kannákban. A tolvajok autója erős gázolajszagot árasztott.
Lopott gázolaj a kannákban. A tolvajok autója erős gázolajszagot árasztott.
(Kép: police.hu )

Közúti ellenőrzéskor érték tetten a tatai járőrök 2013. április 23-án a 37 éves S. Henriket és a 34 éves F. Károlyt, miután a két férfi gázolajat tulajdonított el egy az M1-es autópálya parkolójában várakozó kamionból. Az egyenruhások a hajnali órákban vették észre a láthatóan jól megpakolt személygépkocsit. Megállították a járművet és igazoltatták a benne ülő két férfit. Az autó erős gázolajszagot árasztott, ezért átvizsgálták a gépkocsit.

A csomagtartóban az egyenruhások megtaláltak egy kanna üzemanyagot és lefoglalták a bűncselekmény elkövetéséhez használt eszközöket. A járőrök a két férfit előállították a Tatai Rendőrkapitányságra, ahol átadták őket a nyomozóknak. Az S. Henrik és F. Károly ellen dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Tatai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a napokban befejezte, és vádemelési javaslattal küldte meg a Tatai Járási Ügyészségnek.

Scroll to top