Lucifer amerikai sorozat 1. évad 6. részének tartalmából

Lucifer tárolója eltűnik, majd egy bűnügyben bukkan elő. A Lucifer című amerikai krimi sorozat első évad 6. epizódját 2016.05.30-án 21:00-kor vetíti a Viasat3. A tartalom rövid összefoglalója, jelenetfotó. Országos tv-premier! A sorozat megtekintése 15 éven aluliaknak nem ajánlott!

A földre szállt ördög kalandjai itt nyomon követhetők.

Az előzmények: Lucifer Morningstar (Tom Ellis) jóképű és ellenállhatatlan emberi alakot öltve a város lakóinak legsötétebb titkai után vizslat, mígnem egyik kiszemeltje gyilkosság áldozata lesz. A nyomozás során ismeri meg a csinos Chloe Decker (Lauren German) nyomozót, és a fejébe veszi: segít a tettes kézre kerítésében. Az ördögi báj nem hat a rendőrnőre, pedig Lucifernek egyre jobban tetszik a nyomozó. És hogy a bajok még nagyobbak legyenek, Isten a Földre küld egy angyalt (D.B. Woodside)…

A nyomozónőre láthatóan nem hat az ördög csábereje, ez pedig igencsak bosszantja Lucifert, akit számára eddig ismeretlen érzések – például a szimpátia – is ostromolnak.

Lucifer amerikai tv-sorozat 6. rész

Egy Luciferhez tartozó tárolót elrabolnak, ami aztán felbukkan Chloe legújabb ügyének vizsgálata során is. Mindeközben Chloe azt gyanítja, hogy Lucifer egy bűnöző. Linda úgy dönt, hogy belemegy Lucifer játékába.

Az amerikai sorozatból: a csinos Chloe Decker (Lauren German)

Lucifer amerikai krimi sorozat

Forrás: Viasat3

 

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top