Mad Dogs – Kutyaütők 1. évad 9. rész tartalmából

Félretájékoztatták a fiúkat a feladatukkal kapcsolatban, és Jesús sem az, akinek látszik. Mad Dogs – kutyaütők amerikai vígjáték thriller 1. évad 9. rész: Seahorse. Az epizódot 2016.05.25-én 23:45-kor vetíti az AXN. Országos tv-premier! Előzmények, tartalom, a sorozat jelenetfotói. A morbid humorú pszichológiai thriller az angol eredeti amerikai remake-je. A sorozat megtekintése 16 éven aluliaknak nem ajánlott.

Főszerepben: Ben Chaplin, Michael Imperioli, Romany Malco, Steve Zahn. Gyártási év: 2015.

Előzmények: a sorozat öt középkorú barátról szól, akik általános iskolás koruk óta ismerik egymást. Egy luxusvillában találkoznak, ahol sötét titkok és fájdalmas régi sztorik kerülnek a felszínre, és a vidám tengerparti nyaralás véres fordulatot vesz.

Korábban: A hazamenetelnek egy titkos és rendkívül veszélyes küldetés az ára..

Mad Dogs – Kutyaütők 1. évad 9. rész: Seahorse

A fiúk útnak indulnak a dzsungelen keresztül, hogy teljesítsék a rájuk bízott veszélyes megbízatást. Hamarosan azonban kiderül, hogy kissé félretájékoztatták őket a feladatukkal kapcsolatban, és Jesús sem az, akinek látszik. Eközben Lawrence és Aaron között pattanásig feszül a húr, és egy új titokzatos alak is felbukkan a színen, aki szintén a négy jómadár után érdeklődik.

Mad Dogs - Kutyaütők 1. évad

Forrás: AXN

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top