Már a mozikban: Percy Jackson – Szörnyek tengere

Rick Riordan nagy sikerű könyvéből készült fantasy kalandfilm 3D-ben a hazai mozik műsorán!

Logan Lerman játssza Percy Jackson szerepét

Csakúgy mint az első részben (Villámtolvaj – Percy Jackson és az olimposziak), ismét az ügyeletes tinilányok álma, Logan Lerman játssza Posseidon fiának, Percy Jacksonnak a szerepét.

Percy Jackson - Szörnyek tengere. Főszerepben Logan Lerman (Filmrakat.hu - ICPress)
Percy Jackson – Szörnyek tengere. Főszerepben Logan Lerman (Filmrakat.hu – ICPress)

Logan Lerman bestresszel

Sok nagy színész dolgozik úgy, hogy igyekszik hasonlóvá válni a rá osztott karakterhez. Forgatás előtt tengerésznek áll, kihúzatja a fogait… mindent megtesz, hogy átmenetileg a figurává váljék. Logan Lerman, a Percy Jackson – Szörnyek tengere [+12] (2013. augusztus 15től a mozikban!) ifjú sztárja ügyesebb ennél: azt mondja, hogy ő eredetileg is olyan, mint a srác, akit el kell játszania. Ami első ránézésre nem tűnik túl szerény kijelentésnek, hisz a filmbeli Percy félisten, egy földi nőnek és Poszeidónnak, a tengerek urának törvénytelen fia, akinek jó néhány isteni tulajdonsága van, és időről időre meg kell mentenie a világot.

Abban hasonlítunk, hogy én is nagyon bizonytalan vagyok – pontosított a 21 éves színész. – Sokan elbizonytalanodnak magukban néha, én folyton ezt érzem. Felvételek előtt mindig újra rá kellett vennem magam, hogy egyáltalán belevágjak a munkába: úgy éreztem, ügyetlen vagyok hozzá. De a stressz, úgy látszik, segít.

Percy Jackson életre keltőjére még sok idegeskedés vár: a látványos fantasy/kaland valószínűleg folytatódni fog, és ő ismét főszereplő lesz.

(Forrás:ICPress)

Scroll to top