Maria sorozat 62. rész tartalma

Cristóbal kemény munkája meghozza gyümölcsét, s kinevezik igazgatónak. A mexikói romantikus tv-sorozat 62. részét 2016.09.21-én, szerdai napon 15:45-kor vetíti a TV2. Országos tévépremier! Korhatár: 12 év.

Előzmények: Maria, a vidéki lány, Alejandro a dúsgazdag család sarja és Cristóbal, a szegény tanító romantikus története. További információk részletesen a sorozat adatlapján!

Az előző részben történt: Alejandro Mariához siet, hogy nála leljen vigaszra felesége és születendő gyermekük elvesztése után.

Maria 62. rész tartalma

Telnek az évek, s Juan Pablo iskoláskorúvá cseperedik. Az iskolájában az egyik fiú beleköt a legjobb barátjába, Lucíába. Juan Pablo megvédi a barátját, azonban az összetűzés eredményeként az igazgatónő behívatja a három gyermek édesanyját. Alejandro átvette az apja helyét a kórházban, s egyre gyötri a bűntudat, amiért nincs Maria és a kisfia mellett. Cristóbal kemény munkája meghozza gyümölcsét, s kinevezik igazgatónak.

Maria mexikói romantikus sorozat

Szereplők: Claudia Álvarez, José Ron, Ferdinando Valencia, Ana Martín, Michelle Ramaglia, Arleth Terán, Francisco Rubio, Eleazar Gómez, Erik Díaz, Humberto Elizondo

Forrás: TV2

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top