Megtört szívek török tv-sorozat 2. évad 20. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Mindent tisztázna az a felvétel, ami Dzsihán birtokában van, ám ő nem mutatja meg a rendőrségnek.
A Megtört szívek (Broken Pieces) török tv-sorozat 2. évadának 20. részét 2016.07.12-én kedden, 16:55-kor vetíti a TV2. Országos tv-premier! Az előzmények és az epizód tartamának rövid összefoglalója, jelenetfotó. A telenovella megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előzmények: az egyik család nélkülözni kénytelen, míg a másik gazdag, ám a sorsuk örökre egybe fonódik, amikor csecsemőiket összecserélik a kórházban. A baba cserére csak évek múlva derül fény, ám hatalmas lavinát indít el, amikor kitudódik. A romantikus török sorozat hatalmas sikert aratott bemutatásakor hazájában.

Az előző epizódban történt: Dilarát nagyon megviseli, hogy a családja több tagját is őrizetbe vették a rendőrök.

Megtört szívek török tv-sorozat 20. rész

Dzsihán nem akarja a rendőrségnek bemutatni a felvételt, amely tisztázná őket a gyilkosság vádja alól. Hazal közben szabadlábra kerül. Megérkezik Nuráj anyja és bátyja Németországból és szembesülnek a helyzettel, hogy a lányt már csak gépek tartják életben.

Megtört szívek török tv-sorozat
Megtört szívek

Rendező: Cevdet Mercan
Szereplők: Nurgül Yesilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Nursel Köse, Alina Boz, Leyla Tanlar, Cemal Hünal, Tolga Tekin, Günes Emir, Burak Tozkoparan, Civan Canova, Elvin Aydogdu, Aslihan Kapansahin

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top