Megtört szívek török sorozat 3. évad 17. rész tartalma

Hazal némi kétségbeesett keresés után előkerül, a titkát azonban már Ászuman is tudja…. Megtört szívek (Broken Pieces) török tv-sorozat harmadik évad 17. epizódjának tartalma részletesebben a hirdetés alatt! Országos tv-premier! A telenovella megtekintése felnőtteknek ajánlott!

Vetítés időpontja: 2017.01.04. szerda, 16:50-kor
Tv-csatorna:

Megtört szívek török sorozat 3. évad 17. rész tartalma

Hazal némi kétségbeesett keresés után előkerül, a titkát azonban már Ászuman is tudja. Feltett szándéka, hogy a tudást készpénzre is váltja. Harun valóban igyekszik megnyerni Hazal bizalmát, Dzsihán azonban a korábbiaknál is kevésbé bízik a férfiban. Ászuman közben Dzsandan mellett beszállni készül a drágakő-csempészetbe.

A török sorozat szereplői

Megtört szívek török sorozat 3. évad 17. rész tartalma
Megtört szívek

Az előzmények: az egyik család nélkülözni kénytelen, míg a másik gazdag, ám a sorsuk örökre egybe fonódik, amikor csecsemőiket összecserélik a kórházban. A baba cserére csak évek múlva derül fény, ám hatalmas lavinát indít el, amikor kitudódik. A romantikus török sorozat hatalmas sikert aratott bemutatásakor hazájában.

Rendező: Cevdet Mercan
Szereplők: Nurgül Yesilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Nursel Köse, Alina Boz, Leyla Tanlar, Cemal Hünal, Tolga Tekin, Günes Emir, Burak Tozkoparan, Civan Canova, Elvin Aydogdu, Aslihan Kapansahin

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top