Megtört szívek török tv-sorozat 2. évad 77. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Dilara megtudja, hogy fiúgyermeket vár, folytatódik a bolti verekedés ügye. Megtört szívek (Broken Pieces) török tv-sorozat második évadának 77 epizódja 2016.09.29-n, csütörtöki napon, 16:50-kor kerül képernyőre a TV2-n. Országos tv-premier! Az előzmények és az epizód tartamának rövid összefoglalója, jelenetfotó. A telenovella megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előzmények: az egyik család nélkülözni kénytelen, míg a másik gazdag, ám a sorsuk örökre egybe fonódik, amikor csecsemőiket összecserélik a kórházban. A baba cserére csak évek múlva derül fény, ám hatalmas lavinát indít el, amikor kitudódik. A romantikus török sorozat hatalmas sikert aratott bemutatásakor hazájában.

Az előző epizódban történt: Máhide asszony kezdi kézbe venni a bosszú ügyét és egyre több információt szerez meg

Megtört szívek török tv-sorozat 77. rész

Szuat váratlanul talál egy régi plakátot Nergisz asszony éjszakai mulatós korszakából. Eközben Deniz sikertelenül próbál hitelt vagy kölcsönt szerezni. Dilara megtudja, hogy fiúgyermeket vár. Közben kiderül, hogy Hazal bántalmazással vádolt meg egy bolti eladót, de alaptalanul. A számonkéréstől való félelmében nem is mer hazamenni.

A török sorozat szereplői

Megtört szívek török tv-sorozat
Megtört szívek

Rendező: Cevdet Mercan
Szereplők: Nurgül Yesilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Nursel Köse, Alina Boz, Leyla Tanlar, Cemal Hünal, Tolga Tekin, Günes Emir, Burak Tozkoparan, Civan Canova, Elvin Aydogdu, Aslihan Kapansahin

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top