Meztelenül beszorult a mosógépbe

Felültöltős mosógép - beszorult egy férfi?
Ne másszon bele!

Mooroopna ausztrál város gyors reagálású egységeit (mentők, tűzoltók) hívták január 4-én egy különleges esethez: segítsenek kiszabadítani egy férfi, aki meztelenül beszorult a saját mosógépébe.

Az elsőre talán hihetetlennek tűnő esetről a helyi sajtó számolt be hétfőn. A húszéves férfi barátnőjét akart meglepni, azért mászott bele a felültöltős mosógépbe, aztán beszorult. Aki látott már felültöltős mosógépet (pl.: képünkön) az tudhatja, hogy bemászni sem lehetett egyszerű!

Megvan az a jelenet, hogy valaki átgondolja, megtervezi a dolgot, majd levetkőzik és órákon át beszenvedi magát egy mosógépbe?

Az ausztrál férfi sok mindennel számolt, de a legfontosabbat, a méretet alábecsülte…

A kiérkező tűzoltók olívaolaj segítségével szabadították ki.

Meg sem tudott mozdulni, nagyon aggódtunk az egészségéért. Aztán eszébe jutott valakinek, hogy olívaolajjal tegyük síkossá a bőrét, így húszperces küzdelem árán kiszabadítottuk. Az egész elég kellemetlen volt a delikvensnek – mondta el a rendőrség szóvivője a Shepparton News című lapnak.

Nem tudjuk hogy a kis hölgy hogy pontosan hogyan reagált a mutatványra, de hogy a meglepetés sikerült, abban biztosak vagyunk! Milyen lesz majd a városka utcáján sétálgatni ezután?

Nagy volt a felhajtás a beszorult férfi körül

Forrás: MTI | 2014. január. 08.

Scroll to top