Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 1. rész tartalma

A Duna TV sorozatpremierje. A második évad elején Jack Robinsonnál váratlanul felbukkan elvált felesége… Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 1. epizódjának tartalma részletesebben a hirdetés alatt! Duna TV sorozat premier! A krimisorozat megtekintése 12 éven felülieknek ajánlott!

Vetítés időpontja: 2017-02-19. vasárnap, 18:35-kor
Tv-csatorna:

Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 1. rész tartalma

Botrányos gyilkosság

A Duna TV sorozatpremierje. A második évad elején Jack Robinsonnál váratlanul felbukkan elvált felesége, Rosie és a segítségét kéri. Kiderül, hogy a felügyelő volt apósa, George Sanderson rendőrkapitány-helyettes bajba sodródott, ugyanis őt vádolják egy éjszakai pillangó meggyilkolásával. Jack elhatározza, hogy mindenképpen lemossa a családja becsületén ejtett foltot. Amikor Sanderson magához tér a kórházi ágyon, semmire sem emlékszik. Miss Fisher felfüggeszti tánctanfolyamát, és ő is bekapcsolódik a nyomozásba.

Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 1. rész: Botrányos gyilkosság

Rendezte: Ken Cameron, Tony Tilse
Szereplők: Essie Davis (Miss Fisher), Nathan Page (Robinson rendőrfelügyelő), Ashleigh Cummings (Dorothy (Dot)), Miriam Margolyes (Prudence néni), Bligh Richard (Mr. Butler)

Előzmények: Az előkelő Miss Phryne Fisher nyomozó az 1920-as évek Melbourne-jének mellékutcái, jazz klubjai és háztömbjei között sasszézva harcol az igazságért gyémántberakású pisztolyával és pengeéles eszével. Nyomában csodálók hadával modern hősnőnk élvezi az életet és borzolja a kedélyeket, miközben mindenféle rejtélyt megold. Hősnőnknek segítsége is akad: Dot, a bájos cselédlány, a jóképű, bár kissé kelletlen Jack Robinson felügyelő és természetesen ne felejtsük el megemlíteni a társadalmi élet jól ismert tagját, Prudence nagynénit. A Miss Fisher rejtélyes esetei egy klasszikus krimisorozat, melynek alapját az ausztrál író, Kerry Greenwood regényei adják.

Forrás, fotók: MTVA Sajtószoba

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top