A múlt árnyékában 74. rész tartalma

Duban és Bakula elültetik a bogarat Tereza fülében, hogy ő valójában Holzmannék gyereke, és aki… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

A múlt árnyékában 74. rész
Sorozat címe: A múlt árnyékában (Divoké Kone/Wild Horses)
Műfaj: romantikus
Évad: 1
Aktuális epizód: 74
Premier a Duna TV műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. június 26., hétfő. 15:55-kor

A múlt árnyékában 74. rész tartalma

Duban és Bakula elültetik a bogarat Tereza fülében, hogy ő valójában Holzmannék gyereke, és akiket eddig a szüleinek hitt, azok csak örökbe fogadták. Tereza először hevesen tiltakozik a felvetés ellen is, de később belátja, hogy igazuk lehet. Előtörnek belőle a régi emlékek Alberről és az igazi szülei haláláról. Közben Hana sem akar belenyugodni, hogy Erich tényleg az, akinek mondja magát. El is megy Borishoz, hogy megmutassa neki a nyakláncot, amiben Holzmann asszony képe van. Boris persze mit sem sejt a próbatételről, és nem ismeri fel a „saját anyját”. Simona megpróbálja megfűzni Borist, hogy bízza rá a birtok irányítását és csinálják meg a welness központot. Boris először eljátssza, hogy tetszik neki az ajánlat, de végül közli Simonával, hogy takarodjanak a birtokáról. Adela összefut az udvaron Borissal és teljesen biztos benne, hogy felismerte. Adela Johnéktól puhatolózik arról, hogy ők mit tudnak a titokzatos Holzmann úrról. (Eredeti hang digitálisan.)

Rendező: és

Szereplők: Leopold Haverl, Ivan Romančík, Ján Dobrík, Monika Šagátová, Alena Ďuránová, Róbert Halák, Pavel Visnovsky, Lujza Garajová-Schramenková, Dominika Zeleníková

Forrás, fotó: MTVA

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top