A múlt árnyékában 80. rész tartalma

Karol rá akarja kényszeríteni Dankát, hogy vetesse el a gyereket, de a lány nem hajlandó eleget tenni… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

A múlt árnyékában 80. rész
Sorozat címe: A múlt árnyékában (Divoké Kone/Wild Horses)
Műfaj: romantikus
Évad: 1
Aktuális epizód: 80
Premier a Duna TV műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. július 4., kedd. 15:55-kor

A múlt árnyékában 80. rész tartalma

Karol rá akarja kényszeríteni Dankát, hogy vetesse el a gyereket, de a lány nem hajlandó eleget tenni a fenyegetésnek. Hana és Adam azt a tervet ötlik ki, hogy ellopják Boristól a hajfonatot, de mivel túl veszélyes lenne nekik végrehajtani az akciót, ezért Filip vállalkozik rá. Zuzka és Marry csúnyán leteremtik Dankát, amiért teherbe esett és arról faggatják, hogy ki a gyerek apja. Húguk persze semmit sem mond, de végül összeáll náluk a kép és Imrich a lányokkal rögtön elviharzik Karolhoz. Eközben Simonánál megjelenik Revay és elárulja neki, hogy Karol nem adta vissza a tartozást, hanem eljátszotta a pénzt. Albert elmegy Bencicka házába, hogy összeszedjen néhány holmit a temetésre. Magával viszi Terezát is, hátha előjönnek az asszonynál a gyermekkori emlékképek. Később ellátogatnak a tóhoz is, ahol Tereza hirtelen összeesik.(Eredeti hang digitálisan.)

Rendező: és

Szereplők: Leopold Haverl, Ivan Romančík, Ján Dobrík, Monika Šagátová, Alena Ďuránová, Róbert Halák, Pavel Visnovsky, Lujza Garajová-Schramenková, Dominika Zeleníková

Forrás, fotó: MTVA

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top