A Nagy Duett 5. adás – kiesett Stohl Luca és Peller Károly

A show ötödik vasárnap esti etapjában Stohl Luca és Peller Károly a Call me maybe című dalt adta elő. Mint később kiderült nem hozott nekik szerencsét Carly Rae Jepsen dala és búcsúzni kényszerültek a műsorból. De melyik volt a legsikeresebb produkció?

A nyolc még versenyben lévő páros ismét beleadott apait-anyait, amit a zsűri ismét nagylelkűen díjazott, hiszen négy páros megkapta tőlük a lehető legmagasabb pontszámot. Közülük az este egyik legsikeresebb produkcióját a Mádai Vivien – Csipa kettős mutatta be. A délibábos Hortobággyal elvarázsolták a közönséget!

Részlet az Erzsébet című zenés játékból

Oláh Gergőék megint megúszták

Stohl Luca és Peller Károly búcsúzott A NAgy Duett 2017 negyedik adásábanAz ítészek által kiosztott pontok alapján Ábel Anita és Emílio, illetve Völgyesi Gabi és Sági Szilárd került veszélyzónába, ám végül nem ők, hanem az eddig biztosan menetelő Stohl Luca és Peller Károly (fotónkon) páros esett ki.

A műsor végén a Zimány Linda, Oláh Gergő párossal várták Tilla mellett a végeredményt (Gergőék feje fölött a múlt adásban is rezgett a léc), akik végül megúszták a kiesést és készülhetnek a jövő vasárnapi produkciójukra.

A néző szavazatok tehát jelentősen átrendezték a listát. Az április 30-a után állva maradt párosok:

Továbbjutottak

Janicsák Veca – Simon Kornél
Emílio – Ábel Anita
Judy – Erdei Zsolt
Csipa – Mádai Vivien
Oláh Gergő – Zimány Linda
Völgyesi Gabi – Sági Szilárd
Vastag Csaba – Ábrahám Edit

A mezőny tehát egyre sűrűbb, ezek után szinte lehetetlen megjósolni, hogy a következő vasárnap ki fog kiesni a fentiek közül.

Forrás, fotók: tv2

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top