A Nagy Duett 4. élő adás – kiesett Hódi Pamela és Jolly

Hódi Pamela és Jolly búcsúzott A Nagy Duett 2017 negyedik élő adásban. A még versenyben lévő kilenc duó kiesői könnyes szemmel búcsúztak a versengéstől. A zsűri kevés pontot kaptak, így a nézői szavazatok sem tudták már őket megmenteni. Lássuk, mi volt még a vasárnap esti showban!

Remekül kezdődött a show! Simon Kornél és Janicsák Veca egy feldolgozással állt a nagyérdemű elé. Az Apu, vedd meg dzsesszes megszólaltatása jól állt nekik, mégsem kapták meg a maximális pontszámot az ítészektől: 28 ponttal lettek gazdagabbak a produkció után.

Nem hozott sikert a Bailamos

Enrique Iglesias egyik legnépszerűbb dala szólalt meg ezután a színpadon Hódi Pamela és Jolly előadásában. Berki Krisztián kedvese láthatóan nem érezte jól magát a dalban, amit a zsűri is észrevett és szóvá is tett. A szó elszáll, a pontszám megmarad: 25 pontot ért a Bailamos című dal ami – mint utólag kiderült – kevésnek bizonyult a továbbjutáshoz.

Hódi Pamela és Jolly kapta a legkevesebb pontot

A Nagy Duett 4. élő adás – kiesett Hódi Pamela és Jolly

Mádai Vivien és Csipa nem maradt magára a színpadon: egy egész asszonykórus szólt mögöttük! A Rolling Stones hallhatatlan slágere meg is hozta a várt sikert, a zsűri 30 pontot adott a népszerű duettnek.

Örökzöld, de lényegesen eltrő stílus: Legyen a Horváth kertben Budán! Sági Szilárd és Völgyesi Gabi ismét remekelt, valami azonban mégis csak hiányzott, hiszen nem kaptak maximumot az előadásra: a 28 pontról indulva várták a közönség szavazatait..

Oláh Gergő és Zimány Linda előrevetítette a nyár hangulatát azzal, hogy a Dolly Roll Windszörny-ét egy strandjelenetbe foglalva adták elő. Mint később kiderült, ezzel a produkcióval nem arattak osztatlan sikert, hiszen megcsapta őket a kiesés szele. A jövő héten ennél több kell!

Csak idő kérdése volt, hogy mikor szólal meg a vasárnap esti showban a Mert a nézését meg a járását című mulatós. Úgy néz ki, hogy A Nagy Duett szerkesztői szerint most jött el az ideje. Peller Károly és Stohl Luca a Parno Graszt feldolgozásában színészi képességeiket is latba vetve adták elő napjaink egyik legnépszerűbb dalát. A zsűri nem is adhatott kevesebbet a maximális pontszámnál.

Ha azon gondolkodnánk, hogy kihez milyen dal illik, akkor témáját tekintve Madár esetén telitalálat az LGT – Boksz című slágere. Judy és Erdei Zsolt jól beleállt a produkcióba, ám nem tudtak a pontozás után maradéktalanul örülni, mivel a zsűrinek „csak” 28 pontot ért a produkció.

Ábel Anita és Emilio vitathatatlanul az egyik legnépszerűbb páros, a James Brown dalt is remekül adták elő. A 28 pont talán kicsit túl szigorú volt az ítészektől, mi megadtuk volna a 30-at!

A Nagy Duett negyedik élő adásának utolsó fellépői Ábrahám Edit és Vastag Csaba voltak. A Hosszú, forró nyár című dalt adták elő, és a romantikus slágerrel megérintették a zsűrit, maximális pontszámot kaptak rá.

Ezen a vasárnapon nem röpködtek olyan sűrűn a 30 pontok, mindössze három páros kapott ennyit , ők viszonylag nyugodtan várhatták a közönség- és a zsűri szavazatok összesítését. A biztos továbbjutók kihirdetése után két páros, Zimány Lindáék és Hódi Pameláék maradtak Tilla mellett.

Forrás, fotó: TV2

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top