A Nagy Duett 1. adásában Varga Viktor és Cinthya Dictator esett ki

Április 10-én, vasárnap este került sor a régóta várt Nagy Duett 2016 első élő showjára, melyben rögtön kiesett a Varga Viktor és Cinthya Dictator páros. A műsorban 12 pár lépett fel, melyből a következő héten eggyel kevesebbet, 11-et láthatunk újra. Előfordultak egészen kiváló produkciók, és voltak átlagosak is. Nem is gondoltuk volna 1-1 celebről, hogy milyen remek hangi adottságokkal rendelkezik! A zenés vetélkedő előtti gyakorlás biztosan sokat számított a produkcióknál, ám a vele született tehetséget nem pótolhatta.

A Nagy Duett itt még teljes létszámmal:
A Nagy Duett 2016 a TV2 műsorán

A megújult, Szulák Andrea, Kasza Tibor és Cooky összetételű zsűri és a Liptai Claudia, Majka műsorvezető páros közreműködésével így szerepeltek az énekesek:

Az első páros a rendkívül szórakoztató Varga Viktor és Cinthya Dictator duettje volt. Viktor mint Tarzan himbálódzott egy kötélen, Cinthya  pedig üvöltözött egy műmedve fogságában, az
UFO zenekar Tarzan című dalára. A zsűritől 24 pontot kapott az első produkció, mely a mi véleményünk szerint ahhoz képest rendkívül kevés, amilyen szórakoztató volt a duett.

Másodikként Veres Mónika Nika és Növényi Norbert lépett a közönség elé. Maya: Kellene egy kis haccacáré… A tánccal semmi gond nem volt, de az éneklés? A zsűri el volt ragadtatva, 27 pontot adott az előadásra.

Republik slágerrel érkezett Heincz Gábor Biga és Debreczeni Zita: Jó reggelt kívánok. Egy biztos, hogy Zita szebb, mint ahogy énekel. Viszont látszott a duón, hogy nagyon jól érzi magát a sláger előadása közben. A pontszámuk: 22 pont.

Talán az egyik legjobban várt páros következett: Keresztes Ildikó és Schobert Norbert. Egy világslágert választottak a 90-es évekből: La Bouche – Be My Lover című dalát. Kasza Tibi szerint idén új Hajdú Péter született! Norbi lenyűgözte a zsűrit akitől a duó összesen 27 pontot kapott.

Rövid szünet után Lola és Markó Róbert duettje következett. Nsync: Bye Bye Bye című dalát adták elő. 28 pontot ért a zsűrinél a produkció.

Budapest bár: Szívemben bomba van – énekelte Pál Dénes és Demcsák Zsuzsa. Dénes hangja remekül érvényesült ebben a produkcióban, és Zsuzsa is odatette magát rendesen. 26 pontot ért a duó a zsűrinél.

Hevesi Tamás és Kulcsár Edina jött a sorban, a Hooligans: Királylány című dalával. Kérem, Kulcsár Edina tud énekelni! Van hangja és hallása, ami szokatlan az ebben a műsorban szereplő amatőr énekesektől. Az est első 30 pontos produkciója volt.

A sokak által favorizált Peter Sramek és Keleti Andrea párosa következett. Bruno Mars: Lazy Song című számát adták elő, Andi legnagyobb bánatára szinte mozgás nélkül, egy ágyban fekve. Pontszámban ez 22-őt jelentett.

Fésűs Nelly és Berki Krisztián duettje a Dschinghis Khan zenekar azonos című dalával óriási showt csinált. Az éneklés részéről ne beszéljünk, de a mozgás remek volt. A második 30 pontos produkciót láthattuk.

A Dirty Dancing 2: Represent, Cuba című betétdalával Dér Heni és Kucsera Gábor következett. Jó kritika, 28 pont lett a duó jutalma.

Péter Szabó Szilvia és Pachmann Péter Abba slágert választott: Honey, Honey énekelték. A Tények műsorvezetőjének nem csak a beszédhangja, de az énekhangja is remek. 25 pontot ért a produkció.

Az est utolsó párosaként Pintér Tibor és Rubint Réka lépett fel. Mulatós slágerük: Jolly – Kis Grófo: No roxa áj. Réka meglepően jól énekelt, fényévekkel jobban, mint kedves férje, Norbi. A pontszám: 26.

Miután minden páros előadta amit elő kellett adnia, összesítették a közönség szavazatokat és a zsűri által adott pontszámokat, majd az így kialakult sorrenden a közönségnek adtak a műsor készítői még egy lehetőséget, hogy változtassanak a sorrenden. A második közönségszavazás után alakult ki a végeredmény, mely szerint a Varga Viktor, Cinthya Dictator páros esett ki a Nagy Duettből.

Varga Viktor és Cinthya Dictator

Folytatás jövő vasárnap, már csak 11 párossal.

Forrás: TV2

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top