Öntözőrendszer Budapest legjobb kertöntöző szakemberétől!

Ha gyakran van távol otthonától, de igényli a szép, gondozott keretet, akkor Önnek folyamatosan gondoskodnia kell a növények öntözésről. Megkérheti akár a szomszédot is, ám nekünk van egy sokkal jobb ötletünk: saját öntözőrendszer kiépítése!

Talán Ön is egy szép zöld gyepről álmodik? Sajnos ez nem is olyan könnyű. Már a gyep kialakítása is komoly előkészületeket igényel, hiszen elő kell készíteni a kert talaját a gyepszőnyeg számára. Nem árt az se, ha folyamatosan trágyázzuk is a gyepünket!

Azonban arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy ha már elkészült a csodás füves kertünk, azzal még nem ért véget a munkánk! Ha a későbbiekben is szeretnénk megőrizni ilyennek, akkor folyamatos öntözésre lesz szükségünk, ami komoly gondot okoz sokaknak, hiszen munka mellett nem mindenkinek van arra ideje vagy ereje, hogy folyamatosan öntözze az egész udvart. Szerencsére van aki segíteni tud Önnek! Ön is gyorsan meg fogja tapasztalni, hogy mennyire praktikus és hatékony egy profi módon kiépített saját öntözőrendszer, amely leveszi a válláról a folyamatos öntözéssel járó terheket.
Kertöntöző - öntözőrendszer

Az öntözőrendszerek alkalmazása egyre szélesebb körben terjed az utóbbi években, hiszen egyre többen akarják kicsit megkönnyíteni a kerti munkákat a segítségükkel. Amellett, hogy megkönnyítjük a munkánkat, az öntözőrendszer segítségével az értékeinket is védjük! Ne feledkezzünk meg arról, hogy a lakóházakat körülvevő gyep, cserjék és fák nagy értéket képviselnek, mind esztétikailag, mind anyagilag.

Hazánkban az utóbbi években amúgy is nagyon kiszámíthatatlan a csapadékmennyiség. A nyarak többségében időszakosan hatalmas mennyiségű csapadék hull, míg a nyár nagyobbik részében a növényzet számára nem elegendő mennyiségű csapadék hullik. Egy saját öntözőrendszer segít áthidalni ezeket a szárazabb időszakokat is, mindezt úgy, hogy akár még spórolhatunk is vele. Egy megfelelően megtervezett és szakszerűen megépített öntözőrendszer segítségével akár 50%-os vízmegtakarítást is elérhet a végfelhasználó, ráadásul a növények is csak a fejlődésükhöz szükséges optimális mennyiségű vizet kapnak. Az öntözőrendszerek használatával pedig többé a nyaralások alatt sem kell aggódnia a kertjéért!

Ha elszánta magát egy új automata öntözőrendszer mellett, akkor forduljon hozzánk Ön is bizalommal! Nálunk biztos lehet benne, hogy profi módon megtervezett és szakszerűen kiépített rendszert fog kapni a pénzéért. Cégünk csak minőségi öntözőrendszerekkel (Nelson, Hunter, Rain Bird, Toro) foglalkozik, amelyekre természetesen garanciát is vállalunk!

{adinserter 4}

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top