Kedd éjfélig sűrű köd nehezíti az életünket

A sűrű köd miatt tizenkét megyére és Budapestre figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat. Nézze meg, az Ön lakóhelyén lesz-e ma sűrű köd! 2014. november 11, kedd.

Ismét kötekedik velünk az időjárás. A tartós, sűrű köd miatt tizenkét megyére és Budapestre figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat hétfőn.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat kedd éjfélig szóló veszélyjelzésében azt írta, hogy a Dunántúl északnyugati részét, valamint Békés és Csongrád megyét leszámítva éjszaka ismét nagy területen valószínű sűrű köd. A köd miatti figyelmeztetést Baranya, Bács-Kiskun, Borsod-Abaúj-Zemplén, Fejér, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Tolna és Pest megyében, valamint a fővárosra adták ki.

A meteorológiai szolgálat ugyanakkor hozzátette: a sűrű köd kedden kora délutánra a legtöbb helyen feloszlik.

Az előrejelzés szerint délután már a legtöbb helyen napos időre van kilátás, de kisebb körzetekben maradhat a felhős idő. Számottevő csapadék nem valószínű. A Kisalföldön időnként megerősödik a szél, de másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb hőmérséklet többnyire 4-9 Celsius-fok között alakul, de a Kisalföldön 10-12 fok is lehet. A legmagasabb hőmérséklet 15-20 fok között valószínű.

Forrás: MTI 2014.

{adinserter 4}

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top