Összejött Sandra Bullock és George Clooney?

A filmvásznon mindenképp, legalábbis az év űrfilmjének két főszerepében. A George Clooney és Sandra Bullock közötti izzás mindig tetten érhető, vajon az életben is egy párt alkotnak?
Forrás: hirado.hu/yahoo news | 2013. október 07. hétfő

Clooney a sármos és Bullock a szexi asztronauta a Gravitáció című filmben

Az újonc dr. Stone (Sandra Bullock) és a sokat próbált Kowalsky (George Clooney) a Gravitáció (+12) című filmben
Az újonc dr. Stone (Sandra Bullock) és a sokat próbált Kowalsky (George Clooney) a Gravitáció (+12) című filmben

A Gravitáció című film kapcsán újra felerősödtek azok a pletykák, melyek szerint a két amerikai filmcsillag, Sandra Bullock és George Clooney egy párt alkotnak. A több mint húsz éve barátságban lévő hírességek nem győzik cáfolni ezeket a híreszteléseket, de mindenesetre kellemes félreértésnek tartják, és a legtöbbször viccesen oszlatják el a kételyeket.

A kémia kettejük között tetten érhető a filmvásznon, amikor együtt dolgoznak, ennek ellenére a való életben hajthatatlanok maradtak.

George Clooney például a következőt nyilatkozta ezzel kapcsolatban: Hogy miért nem jöttünk össze soha Sandyvel? Azért, mert egy barátommal járt. Ez egy ilyen becsületbeli dolog pasik között. Maradjunk annyiban, hogy túl régóta ismerjük egymást Sandyvel.

Bullock is nyilatkozatra kényszerült Jay Leno Tonight Showjában. – Talán azért sem jöttünk össze soha George-dzsal, mert túl hasonlóak vagyunk. Főleg a rossz tulajdonságainkban.

Új filmjük, a Gravitáció világszerte siker, leginkább a 3D-technológia tökéletes kihasználása miatt. A magányát nehezen feldolgozó asztronautát alakító Sandra Bullock játéka pedig sokak szerint Oscar-gyanús lesz az Akadémiánál.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top