Romantikus vígjáték kapott Európai filmdíjat

Korábban hírül adtuk, hogy szerelmes dallal csábít a moziba az új romantikus vígjáték, most az első díjáról számolhatunk be. A hamarosan idehaza is bemutatásra kerülő Időről időre című film elkezdte a díjak gyűjtését a San Sebastian-i Nemzetközi Filmfesztiválon.
Forrás: UIP Hírek|filmrakat.hu|2013.10.06.

Az időutazás és a szerelem a romantikus vígjáték mozgatórugója

Időről időre romantikus vígjáték
Időről időre romantikus vígjáték
(Kép: UIP Hírek/filmrakat.hu)

Európai Filmdíjat kapott a 61. San Sebastian-i Nemzetközi Filmfesztiválon az Időről időre, Richard Curtis új romantikus vígjátéka. A forgatókönyvíró-rendező a műfaj egyik legtekintélyesebb művelője, olyan világsikereket jegyez, mint a Négy esküvő és egy temetés, a Sztárom a párom és az Igazából szerelem.A cikk végén található videóösszeállítás betekintést enged a rendező romantikus remekműveibe!

Curtis munkássága összegzésének tartja új filmjét. Az Időről időre ifjú hőse (Domhnall Gleeson) felfedezi, hogy képes az időutazásra, s ennek köszönhetően jóváteheti a szerelmi hódítás közben elkövetett kínos hibákat. Ám minél többször próbálja korrigálni baklövéseit, a helyzete csak annál bonyolultabbá válik. A film női főszereplője Rachel McAdams, és fontos feladatot kapott Bill Nighy is, akit sokan az Igazából szerelem cinikus öreg rockereként kedveltek meg.

Az Időről időre (About Time) várható hazai bemutatója 2013. október 17.

Richard Curtis romantikus vígjáték-csokra: videóösszeállítás

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top