Quantico sorozat 1. évad 2. részének tartalma

Alexnek menekülnie kell és valahogy bizonyítékot kell szereznie az ártatlanságára vonatkozóan.
A Quantico amerikai krimisorozat első évadának 2. részét 2016.09.06-án 22:00 órától vetíti az AXN. Az epizód tartalmából. Országos tévépremier. A sorozat megtekintése 15 éven aluliaknak nem ajánlott!

Előzmények: Alex Parrish csatlakozik az FBI-hoz. Társai között találjuk Ryan Booth-t (egykori katona), Shelby Wyattet (egy elárvult úri kisasszony), Eric Packert (egy zűrös múltú mormon hívő), Simon Ashert (az első nyilvánosan homoszexuális újonc), Nimah Amint (egy hithű muzulmán, aki kettős életet él) és Caleb Haast (aki számára az FBI egy családi vállalkozás). Kiképző tisztjeik – Miranda Shaw és Liam O’Connor – nagy tapasztalatra tettek szert az akadémián, de viszonyuk nem súrlódásmentes sem a hivatallal, sem pedig egymással. Amikor Alex Parrish megtudja, hogy őt vádolják egy terrorista támadás elkövetésével, menekülnie kell, s megpróbálja még azelőtt kideríteni, hogy melyik egykori évfolyamtársa az igazi terrorista, hogy az újból lecsapna.

Az epizód címe: America.

Quantico 1. évad 2. rész tartalmából

Alex továbbra is menekül, és túl kell járnia Liam és csapata eszén, ha be akar jutni a lakásába, hogy találjon valamit, ami segíthet tisztázni a nevét. Mindeközben a quanticói kiképzésre való kitekintés során a leendő ügynökök azt a feladatot kapják, hogy megtaláljanak egy tűt a szénakazalban, miközben nemzetbiztonsági szempontból potenciális fenyegetések után kutatnak.

Quantico, amerikai krimisorozat, 2015

Szereplők: Priyanka Chopra, Jake McLaughlin, Aunjanue Ellis

Forrás: AXN

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top