Quantico sorozat 13. részének tartalma

Az újoncok rájönnek, hogy ügynöknek lenni nem is olyan könnyű, mint amilyennek hitték.
A Quantico amerikai krimisorozat első évadának 13. részét 2016.11.01-én 21:00 órától vetíti az AXN. Az epizód tartalmából. Országos tévépremier. A sorozat megtekintése 15 éven aluliaknak nem ajánlott!

Előzmények: Alex Parrish csatlakozik az FBI-hoz. Társai között találjuk Ryan Booth-t (egykori katona), Shelby Wyattet (egy elárvult úri kisasszony), Eric Packert (egy zűrös múltú mormon hívő), Simon Ashert (az első nyilvánosan homoszexuális újonc), Nimah Amint (egy hithű muzulmán, aki kettős életet él) és Caleb Haast (aki számára az FBI egy családi vállalkozás). Kiképző tisztjeik – Miranda Shaw és Liam O’Connor – nagy tapasztalatra tettek szert az akadémián, de viszonyuk nem súrlódásmentes sem a hivatallal, sem pedig egymással. Amikor Alex Parrish megtudja, hogy őt vádolják egy terrorista támadás elkövetésével, menekülnie kell, s megpróbálja még azelőtt kideríteni, hogy melyik egykori évfolyamtársa az igazi terrorista, hogy az újból lecsapna.

Az epizód címe: Clear

Quantico 1. évad 13. rész tartalmából

Ezen a héten a leendő ügynökök azt tanulják meg, hogy miként szerezzenek bizalmas információt az informátoraiktól, de amikor próbára teszik készségeiket a való világban, hamarosan rájönnek, hogy ügynöknek lenni nem is olyan könnyű, mint amilyennek hitték. Eközben a jövőben Alex és ügynöktársa élet-halál helyzetben találja magát, amikor arra kényszerítik őket, hogy olyan titkos információt áruljanak el, amelynek halálos következményei lehetnek.

Quantico, amerikai krimisorozat, 2015

Szereplők: Priyanka Chopra, Jake McLaughlin, Aunjanue Ellis

Forrás: AXN

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top