Quantico sorozat 14. részének tartalma

A Liam és Drew között kialakult feszültség a tetőfokára hág, és megdöbbentő beismerésekkel és következményekkel jár. A Quantico amerikai krimisorozat első évadának 14. részét 2016.11.08-án 21:00 órától vetíti az AXN. Az epizód tartalmából. Országos tévépremier. A sorozat megtekintése 15 éven aluliaknak nem ajánlott!

Előzmények: Alex Parrish csatlakozik az FBI-hoz. Társai között találjuk Ryan Booth-t (egykori katona), Shelby Wyattet (egy elárvult úri kisasszony), Eric Packert (egy zűrös múltú mormon hívő), Simon Ashert (az első nyilvánosan homoszexuális újonc), Nimah Amint (egy hithű muzulmán, aki kettős életet él) és Caleb Haast (aki számára az FBI egy családi vállalkozás). Kiképző tisztjeik – Miranda Shaw és Liam O’Connor – nagy tapasztalatra tettek szert az akadémián, de viszonyuk nem súrlódásmentes sem a hivatallal, sem pedig egymással. Amikor Alex Parrish megtudja, hogy őt vádolják egy terrorista támadás elkövetésével, menekülnie kell, s megpróbálja még azelőtt kideríteni, hogy melyik egykori évfolyamtársa az igazi terrorista, hogy az újból lecsapna.

Az epizód címe: Answer

A sorozat 14. részének összefoglalója

Quanticóban a leendő ügynökök összefognak a defenzív vezetői oktatás során, eközben pedig a Liam és Drew között kialakult feszültség a tetőfokára hág, és megdöbbentő beismerésekkel és következményekkel jár. A jövőben Simon az új élethelyzetével küzd. Habár barátai megpróbálnak segíteni neki, kétséges, hogy valaha is a régi lesz-e.

Quantico, amerikai krimisorozat, 2015

Szereplők: Priyanka Chopra, Jake McLaughlin, Aunjanue Ellis

Forrás: AXN

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top