Quantico sorozat 18. részének tartalma

Alex, Shelby és Iris meglepő igazságokat tud meg Drewról, Willről és Calebről az átvilágítás során… A Quantico amerikai krimisorozat első évad 18. részének epizódjának tartalma részletesebben a hirdetés alatt! Országos tévépremier. A sorozat megtekintése 15 éven aluliaknak nem ajánlott!

Vetítés időpontja: 2016.12.06. kedd, 21:00-kor
Tv-csatorna:

Az epizód címe: Soon

A sorozat 18. részének összefoglalója

Quanticoban Alex, Shelby és Iris meglepő igazságokat tud meg Drewról, Willről és Calebről a rajtuk lefolytatott magas szintű biztonsági átvilágítás során. Eközben a jövőben Alex kapcsolatba lép Claire Hass-szel, és megpróbálja megtalálni eltűnt barátait.

Előzmények: Alex Parrish csatlakozik az FBI-hoz. Társai között találjuk Ryan Booth-t (egykori katona), Shelby Wyattet (egy elárvult úri kisasszony), Eric Packert (egy zűrös múltú mormon hívő), Simon Ashert (az első nyilvánosan homoszexuális újonc), Nimah Amint (egy hithű muzulmán, aki kettős életet él) és Caleb Haast (aki számára az FBI egy családi vállalkozás). Kiképző tisztjeik – Miranda Shaw és Liam O’Connor – nagy tapasztalatra tettek szert az akadémián, de viszonyuk nem súrlódásmentes sem a hivatallal, sem pedig egymással. Amikor Alex Parrish megtudja, hogy őt vádolják egy terrorista támadás elkövetésével, menekülnie kell, s megpróbálja még azelőtt kideríteni, hogy melyik egykori évfolyamtársa az igazi terrorista, hogy az újból lecsapna.

Quantico sorozat 18. részének tartalma

Szereplők: Priyanka Chopra, Jake McLaughlin, Aunjanue Ellis

Forrás: AXN

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top