Kütyü – a TV2 okosmagazinja

December 4-én Miskovits Marci vezetésével indul a TV2 legújabb tematikus műsora, a Kütyü, az okosmagazin. A vasárnap reggelenként jelentkező műsor a digitális világ érdekességeit, a hétköznapokat segítő újdonságait mutatja be.

Manapság mindenhol számítógépekkel találkozik az ember, a különböző programok, applikációk, eszközök a mindennapi élet részévé váltak.

A Kütyü, az okosmagazin a legújabb technikai trendekről számol be, valamint olyan eszközöket ismertet meg a nézőkkel, amelyek lassan az átlagos felhasználó számára is elérhetőek lesznek. De persze minden olyan is szerepel benne, amely jelenleg is elérhető a nézőközönség számára. Startup eszközök, innovatív applikációk és kézbe vehető modern vadonatúj „kütyük” kerülnek terítékre a műsor asztalán.

A TV2 legújabb tematikus műsora a digitális világ érdekességeibe ad bepillantást Miskovits Marci vezetésével.

„A Kütyü érthetően, izgalmasan mutatja be a számítógépek, a kütyük világát. Az ember sokszor bele sem gondol, hogy mennyi mindenben segítik az életünket a különböző programok, eszközök. Pörgős, informatív műsort készítünk, de nem kell megijednie senkinek, érthető, szórakoztató formában hozzuk közelebb a kütyük világát” – árulta el Miskovits Marci. – „Magam is szeretem a technikai újdonságokat, nem viszem túlzásba, de szeretem azokat az eszközöket, amik megkönnyítik az életemet, az okostelefonom pedig szinte összenőtt velem” – tette hozzá a műsorvezető.

A Kütyü, az okosmagazin első adása december 4-én, vasárnap reggel 8-kor jelentkezik a TV2-n.

Forrás: TV2

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top