Quantcast

A románok és az észtek ellen készülő magyar labdarúgó válogatott

A románok ellen Bukarestben, 2013. szeptember 6-án, 20:00-kor, az észtek ellen idehaza 2013. szeptember 10-én, 20.30-kor a Puskás-stadionban játszik világbajnoki selejtezőt a magyar labdarúgó válogatott.

A magyar labdarúgó válogatott kerete

A legutóbbi összeállításhoz képest kimaradt Juhász Roland a Videoton FC játékosa és az egyelőre csapat nélküli Pintér Ádám. Előbbi sérülés miatt, utóbbi játékhiány okán maradt ki a labdarúgó válogatott keretéből.

Kovács István (Videoton FC) csak az észtek elleni mérkőzésre csatlakozik a kerethez, mivel az U21-es válogatottal – a felnőtt csapat román mérkőzésének ideje alatt – a hazai, bosnyákok elleni EB selejtezőre is nevezték.

A névsor

Kapusok:

Bogdán Ádám (Bolton Wanderers), Király Gábor (1860 München), Megyeri Balázs (Olimpiakosz)

Védők:

Vanczák Vilmos (Sion), Fiola Attila (MVM Paks), Mészáros Norbert (DVSC-Teva), Guzmics Richárd (Haladás), Lipták Zoltán (Győri ETO), Korcsmár Zsolt (Greuther Fürth), Kádár Tamás (DVTK), Laczkó Zsolt (Sampdoria), Gyömbér Gábor (Ferencváros)

Középpályások:

Varga József (Middlesbrough), Elek Ákos (DVTK), Hajnal Tamás (Ingolstadt), Koman Vladimir (FK Krasnodar), Lovrencsics Gergő (Lech Poznań), Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva), Szakály Péter (DVSC-Teva), Kovács István (Videoton FC)

Támadók:

Szabics Imre (Sturm Graz), Szalai Ádám (Schalke 04), Böde Dániel (Ferencváros), Németh Krisztián (Roda)

A magyar Vanczák Vilmos és a cseh Petr Jirácek a Magyarország - Csehország 1:1-re végződött barátságos labdarúgó-mérkőzésen a Puskás Ferenc Stadionban (MTI Fotó: Illyés Tibor)
A magyar Vanczák Vilmos és a cseh Petr Jirácek a Magyarország – Csehország 1:1-re végződött barátságos labdarúgó-mérkőzésen a Puskás Ferenc Stadionban (MTI Fotó: Illyés Tibor)

(Forrás: MLSZ)

Scroll to top