Rosewood amerikai krimi sorozat 1. évad 7. rész tartalma

A nagyszájú magánpatológus a bíróságon szembekerül saját apjával, aki épp válni készül édesanyjától. Rosewood amerikai krimi sorozat 1. évadának 7. része: Alma a fájától. Országos sorozat premier a Cool TV műsorán! Az egyes epizódok 2016. február 22-től, hétfőnként láthatók a kábelcsatornán. A filmsorozat megtekintés 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előzmények: Dr. Beaumont Rosewood, a barátainak Rosie a magánpatológia Beethovenjeként beszél magáról. Magabiztossága mögött nagy szakértelem, kombinációs készség, és egy csúcstechnikás labor áll. Segítői húga, Pippi és Pippi barátnője, Tammy. A floridai Miamiban élő Rosewood figyelmét semmi nem kerülheti el, ha a holttestek elemzéséről, no meg a halálesetek pontos okának megállapításáról van szó. Rosewood hamarosan megismerkedik a helyi rendőrség csinos és talpraesett nyomozójával, Annalise Villával, és egymást jól kiegészítve erednek a titokzatos esetek nyomába.

Rosewood amerikai krimi sorozat 1. évad 7. rész tartalmából

Rosewood tanúskodik egy gyilkossági ügy kapcsán a bíróságon. A tárgyalásból patológiai vitaműsor lesz, mert nem ért egyet a védelem orvosszakértőjével, aki történetesen az apja. Ráadásul magánéleti nézeteltérésük is van, ugyanis szülei bejelentették, hogy elválnak, és Rosewood ezt nem tartja elfogadhatónak.

Jelenetfotó a krimisorozatból

Rosewood amerikai krimisorozat

2016.04.18 19:15 Rosewood amerikai krimi sorozat 1. évad 7. rész
Forrás: Cool TV

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top