Scarlett Johansson amerikai színésznő a ma élő legszexibb nő

Scarlett Johansson amerikai szupersztár másodszor nyerte el az Esquire magazin megtisztelő címét, melyet korábban Mila Kunis, Rihanna és Charlize Theron is elnyert.
Forrás: MTI|hirado.hu | 2013. október 08. kedd

Hét év után Scarlett Johansson visszahódította címét

Scarlett Johansson (Barbara) és Joseph Gordon-Levitt (Don Jon) a Don Jon című filmben.
Scarlett Johansson (Barbara) és Joseph Gordon-Levitt (Don Jon) a Don Jon című filmben.
(Kép. BigBangMédia|filmrakat.hu)

Az amerikai színésznőt választotta meg a ma élő legszexisebb nőnek az Esquire című amerikai férfimagazin.

A Bosszúállók című film sztárja először 2006-ban nyerte el a megtisztelő címet és ez idáig ő az egyetlen nő, akit másodszorra is megválasztottak a magazin szerkesztői. A fátyolos hangú Johanssonnal, aki a 2001-es Tétova tinédzserek című kultuszfilmmel vált híressé, idén ősszel három mozifilmben is találkozhat a nagyközönség. A Don Jon című moziban egy pornófüggő férfi barátnőjét alakítja, az Under the Skin című thrillerben emberbőrbe bújt húsevő földönkívülit játszik, a Her című produkcióban pedig egy számítógépnek kölcsönzi hangját a színésznő.

Muszáj rákapcsolnom – mondta Johansson, amikor sűrű napirendjéről beszélt a magazinnak. – Elvégre egy 28 éves nő vagyok a filmiparban. Nemsokára már csak anyaszerepeket kínálnak fel, aztán elfogynak az ajánlatok.

A színésznőt a közelmúltban jegyezte el kedvese, Romain Dauriac francia újságíró. Johansson korábban a színész Ryan Reynolds felesége volt. Házasságuk három év után, 2011-ben ért véget.

A magazin tavaly Mila Kunis amerikai színésznőt választotta a legszexisebb nőnek, de korábban már a barbadosi popénekesnő, Rihanna, a brit színésznő, Kate Beckinsale és kolléganője, Charlize Theron is elnyerte a megtisztelő címet.

Scroll to top