Shannara – A jövő krónikája 10. rész tartalmából

Shannara – A jövő krónikája (The Shannara Chronicles) amerikai fantasy sorozat a Viasat3 műsorán: hősök, elfek és démonok a nukleáris holokauszt után. A tizedik epizód tartalmából: kiderül sikerül-e időben az Ellcrys-hez érni és megmenteni a világot a gonosz hordáktól.

A tévésorozat megtekintése 15 éven aluliaknak nem ajánlott!

A sorozat első (dupla) epizóddal kezdődött, az egyes részek tartalma itt nyomon követhető! A tizedik epizód a befejező rész.

Az előzmények

Több ezer évvel az emberiség veszte után, Négyföldre halálos veszély leselkedik. A világ maradékénak sorsa három, nem hétköznapi fiataltól függ: az elf hercegnőtől, aki a palotán túli világról ábrándozik, a gyönyörű, fékezhetetlen, eszes romanó lánytól, és a félelf fiútól, akinek sejtelme sincs róla, hogy ereiben nagy elődök vére folyik, mely kijelöli végzetét.

Shannara – A jövő krónikája. A 10. rész előzetese

Wil és Amberle versenyt fut az idővel, hogy még időben az Ellcrys-hez érjen. Eközben Allanon és Ander az elf hadsereg élén Dagda Mor és démonhordája ellen indul. De az ár, amit tetteikért fizetniük kell, hatalmas, és mindannyiuk sorsát örökre megpecsételi.

Rendezte: Brad Turner
Szereposztás: John Rhys-Davies, Aaron Jakubenko, Manu Bennett, Ivana Baquero, Poppy Drayton, Austin Butler

Shannara - A jövő krónikája (The Shannara Chronicles)

A tv-sorozat beharangozóját itt olvashatták.

2016.03.03 Viasat3 21:00 Shannara – A jövő krónikája 10. rész tartalmából

Forrás: Viasat3

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top