Sípos Peti esett ki a Sztárban Sztár 2014 hatodik élő showban

A 6. élő show menetébe egy újítás került: az énekesek egyrészt a rájuk kiszabott sztár bőrébe bújtak, másrészt csapatban is színpadra álltak. A show végén a nézők és a zsűri összesített szavazatai alapján Sipos Peti fejezte be a további versengést.

Sipos Péter - A Sztárban Sztár 2014  showban Sipos PetiA Sztárban Sztár 2014 6. élő adását vasárnap este Sipos Peti kezdte. Sem a kezdés, sem Lenny Kravitz nem hozott szerencsét az Irigy Hónaljmirigy frontemberének, mi már tudjuk, hogy a versenyből ő esett ki. Kökény Attila Pomádéját 40 ponttal hibátlannak ítélte a zsűri, és Tóth Vera is csak eggyel kapott kevesebbet a maximumnál. Az énekesnővel egyébként rendkívül elnéző a zsűri, hiszen szinte az összes produkciót a saját hangján adta elő, sokszor meg sem kísérelve utánozni a reá kiszabott sztár hangját.  Na igen, ha valakinek olyan hangja van, mint Verának!…

Keresztes Ildikó következett a Fighter című Christina Aguilera számmal. A feladat nehéz volt, hiszen a szakma által is a világ egyik legjobb hangú énekesnőjének harcos számát kellett vudu boszorkányként előadnia. Majka szerint jobb előadás sikeredett mint anno a gyermek Michael Jackson megidézésekor. A zsűri szerint is: 40 pont lett a jutalma.

Hevesi Tamással szállt a trabant, majd jött Pál Dénes mint néger diszkókirály. Aki még nem sejtette, milyen nehéz slágerszöveget írni, az a What is love című szám alatt most rádöbbenhetett. Ez a dalnem ennek az énekesnek való, de hát ez ennek a műsornak a lényege.

Az Apostol együttes Eladó, kiadó most a szívem című számával Vastag Tamás nyújtotta az est legjobb produkcióját. A zsűritől ugyan nem kapta meg a maximális pontszámot, ám ennek ellenére mi így éreztük. Íme:

Az énekesek egyéni produkciója után hátra volt még a fiú és a lány csapat egy-egy száma. A két női versenyző ABBA slágert adott elő, a fiúk pedig a Backstreet Boystól az I Wan It That Way című számot. Mindkét csapat fergeteges sikert aratott.

Folytatás október 19-én, vasárnap este a Sztárban Sztár 2014 7. élő showjában!

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top