Star Wars – A végzet ereje animációs sorozat

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Tombol a Star Wars mánia! Július közepén jön a Star Wars – A végzet ereje című mini-sorozat a Disney csatornára. Az új animációs szériában néhány igazán meghatározó szereplőre fókuszálnak… Olvasd tovább az évad rövid összefoglalóját a kép alatt!

Star Wars – A végzet ereje
A sorozat címe: Star Wars – A végzet ereje (2017) (Star Wars: Forces of Destiny)
Évad: 1
Műfaj: animációs
Korhatár: KN
Premier a Disney műsorán.
Vetítés időpontja: 2017. július 15., szombat, 17:55-kor

Star Wars – A végzet ereje sorozat 1 évad tartalma

A Star Wars univerzumát senkinek sem kell bemutatni, hisz ikonikus karaktereinek, valamint az izgalmas történéseknek és a lélegzetelállító látványnak köszönhetően az egész világon rajongók tömegei lelkesednek érte.

Rey, Ahsoka Tano, Jyn Erso, Leila hercegnő, Sabine Wren és a messzi-messzi galaxis további legendái lesznek a középpontban a Star Wars – A végzet ereje című animációs mini-sorozatban. Ezzel a kezdeményezéssel a Star Wars néhány igazán egyedülálló és inspiráló karakterét szeretnék ünnepelni. A produkció hű marad a Star Wars kánonhoz, és megmutatja, hogy a kis és nagy döntések egyaránt alakítják a szereplők sorsát.

A Star Wars – A végzet ereje mindenkinek szól, akit megihletett Leia hősiessége, Rey bátorsága vagy Ahsoka kitartása – mondta Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke. – Nagyon örülünk, hogy a legtöbb szereplő ezúttal is az eredeti színészek hangján szólalhat meg. A szériával azt szeretnénk érzékeltetni, hogy a talán jelentéktelennek tűnő pillanatok és mindennapos döntések is milyen komoly személyiségformáló erővel bírnak. A rajongók ezzel a sorozattal egy új, szórakoztató formában élvezhetik a Star Wars-t.

A Star Wars – A végzet ereje július 15-től lesz látható minden hétvégén 17:55-től a Disney Csatornán. Ismétlés 21:25-től.

Előzetes

Forrás: Merlin – Disney

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top