Szárazon síeltek az Éjjel-nappal Budapest sztárjai

Az Éjjel-nappal Budapest tv-sorozat szereplői közül Gábor, Félix, Karesz és Milán elkezdte az edzéseket a téli sportokra.
Hó nélkül síeltek az Éjjel-nappal Budapest tv-sorozat sztárjai

Idén télen ismét egy ausztriai síparadicsomban, Obertauernben is forgat majd Magyarország egyik legnépszerűbb napi sorozata az Éjjel-Nappal Budapest. A főszereplők egy része már most megkezdte a téli felkészülést, Gábor, Félix, Karesz és Milán egy síszimulátoron mérték össze a tudásukat.

Azt hittem, hogy simán lenyomom a srácokat, de be kell látnom, hogy az arcom nagyobb volt, mint a tudásom. Milánnál így is jobb voltam, igaz, ő nem is húzott sícipőt. – kezdte nevetve Gábor, aki többször kipróbálta már a síelést, de a szimulátoron nem mozgott túl rutinosan.

Ez nem az én sportom. Tavaly Obertauernben szinte sírtam, mikor először lelöktek a lejtőn, most viszont jót mulattam a többieken. – folytatta Milán, aki nem volt hajlandó kipróbálni a sígépet, amit viszont Karesz és Félix kifejezetten élveztek.

Nekem bármilyen sport bejön, igaz azt el kell ismernem a szimulátoron jobban ment a mozgás, mint a valóságban a sípályán. Ráadásul itt nem volt hideg és végre Gábor is láthatta, hogy nem mindenben ő a kiráy, sőt….! – tette hozzá Karesz.

Nagyon tetszett a dolog, már várom hogy igazi havon mire leszek képes!-mondta Félix, aki igazán bevállalós volt, többször a „majomfogó” hálóban landolt.

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top