Szulejmán sorozat 189. rész tartalma

Tovább romlik Hürrem helyzete, ezért Şah szultána tanácsára kölcsönt vesz fel. A török tv-sorozat 189. részét 2016.08.24-én 21:30-kor vetíti az RTL Klub. Országos tévépremier! Korhatár: 12 év.

A parádés kosztümös török tévésorozat látványossága mellett a politikai cselszövések és szerelmi intrikák kifogyhatatlan tárháza miatt lett a nézők kedvence. Az egyik főszereplő, a Hüremet alakító Meryem Uzerli hamarosan, az augusztusban induló Izaura TV egyik romantikus premier sorozatában lesz látható!

Az előző epizód tartalmából: a háremben fellázadnak és az elmaradt juttatásukat követelik, ezzel Hürrem igen nehéz helyzetbe kerül.

Szulejmán sorozat 189. rész tartalma

Şah szultána eléri, hogy Hürrem kölcsönt vegyen fel a hárem szolgálóinak a kifizetésére. Hogy lehetetlen helyzetbe hozza ellenségét, lefizetett emberei megtámadják a pénzt szállító hintót, és kirabolják. Gabriella eléri Musztafánál, hogy a húgát szabadon engedjék. Lukrecia azonban egyáltalán nem biztos benne, hogy menni akar. Mihrimah bosszúhadjáratba kezd unokahúga ellen.

A Szulejmán sorozat szereplői

Forrás: RTL Klub
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top