Trónok harca sorozat 7. évad szinkronos tévépremier

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Miután Havas Jon szembenézett Ramsay Boltonnal, és legyőzte őt, Deres újra a Starkok kezébe került. Az évadnyitó részben Havas Jon megszilárdítja hatalmát. Cersei leszámolt az ellenségeivel. Samwell döntő híreket kap. Daenerys hazaérkezik… Olvasd tovább az évad rövid összefoglalóját a kép alatt!

Trónok harca sorozat 7. évad szinkronos tévépremier
A sorozat címe: Trónok harca (2017) (GAME OF THRONES)
Évad: 7
Műfaj: fantasy
Korhatár: 18 év.
Premier a HBO műsorán.
Szereplők: Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Kit Harington
Vetítés időpontja: 2017. július 30., vasárnap, 21:55-kor

Trónok harca sorozat 7 évad tartalma

Az HBO saját gyártású sorozata világméretű jelenséggé nőtte ki magát. A rajongók már nagyon várták az új évadot, amely a nagy háború eljövetelét ígéri. Miután Havas Jon Deres mezején a Fattyak csatájában legyőzte Ramsay Boltont, Deres újra a Starkok kezébe került. Az évadnyitó epizódban Havas Jon egyre inkább megszilárdítja a hatalmát északon. Cersei Lannister elfoglalta a Vastrónt, és leszámolt az ellenségeivel. Samwell döntő információkhoz jut. Daenerys Targaryen hazaérkezik.

Szinkronizált változat

Július 30-án, vasárnap 21:55-kor érkezik a 7. évad első epizódjának szinkronos verzió, amelyben már a jól megszokott hangon szólalnak meg a szereplők. A hétvégi bemutatót követően – ahogy az eddigi években is -, mindig két héttel a premier után érkezik a magyar verzió, amelyek vasárnaponként lesznek láthatóak az HBO-n illetve az HBO GO oldalán is.

A Trónok harca új epizódja feliratosan minden hétfőn hajnalban kerülnek adásba, illetve az HBO GO-n is elérhető az amerikai premierrel egyidőben.

Feliratos előzetes

Forrás: HBO

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top