Túszdráma és a pénzvilág titkai egyenes adásban

Vajon milyen lehet az a film, amiben két Oscar-díjas alakítja a főszerepet és a rendezői székben is olyan színésznő ül, aki átvehette már a filmvilág legnagyobb elismerését? 2016. június 2-tól a hazai mozinézők számára is kiderül, mert ekkortól vetítik nálunk a Pénzes Cápa című filmet a filmszínházak.

A bevezetőben említett két Oscar®-díjas színész Julia Roberts és George Clooney, a rendezői székbe pedig Jodie Foster foglalt helyet. A Pénzes cápa világpremierje már megvolt, ideje, hogy a hazai mozirajongók is megismerjék!

A túszdráma története röviden: A sármos, lehengerlő és mindent tudó Lee Gates (George Clooney) tévésztár egyben pénzügyi guru is: bennfentes információk szivárogtatásával vált a Wall Street hősévé. De néha téved. Kyle (Jack O’Connell) egy rossz tippje következtében csődbe ment, és végső kétségbeesésében túszul ejti a műsorvezetőt. Méghozzá élő, egyenes adásban, és vele tartja foglyul a műsor producerét (Julia Roberts) és a stúdió teljes személyzetét. Azzal fenyeget, hogy ha a tőzsdei munkanap végére nem megy fel a részvénye ára 24 és fél ponttal, akkor végez Lee-vel.

A túszdráma mindenkit érdekel, egyre többen nézik a műsort, és mindazok, akik izgatottan várják, hogy vajon tényleg a kamera előtt kell-e majd meghalnia a képernyő kedvencének, néhány üzleti titok lelepleződését is figyelemmel kísérhetik…

Túszdráma a tévében egyenes adásban…

A mindvégig feszült thriller, igazi szórakoztató, izgalmas kikapcsolódás, mely olyan klasszikusok nyomában jár, mint a Kánikulai délután és a Hálózat.

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top