Új sorozat a Viasat3-on: A nagy fogás (The Catch)

2016. szeptember 26-tól hétfőnként kerül adásba – dupla epizódokkal – A nagy fogás című krimi sorozat. Beharangozónkban ismertetjük az első két rész tartalmát.

Alice Vaughan egy igazságügyi könyvszakértő, aki csalások ügyében folytat nyomozást, miközben ő maga házasodni készül. Csakhogy vőlegénye alaposan átveri őt, mely miatt komoly veszélybe kerül karrierje.

Az 1. epizód tartalma

Alice Vaughan (Mireille Enos) Los Angeles legjobb magánnyomozója, az a típus, akiről köztudott: nem érdemes ujjat húzni vele. Barátjával és üzlettársával (Rose Rollins) jól menő vállalkozást építettek fel, ügyfeleik világszerte veszik igénybe nyomozói szolgáltatásaikat. A csapat oszlopos tagja Danny Yoon (Jay Hayden), aki – ha arról van szó – gond nélkül lépi át a törvényes kereteket, valamint Sophie Novak (Elvy Yost), aki jogi tanácsadóként és egyúttal képzett hackerként segíti a vállalkozást.
Alice szakmája egyik legjobbja, ám ő is tévedhet. Vőlegénye, Benjamin Jones (Peter Krause) milliókat csal ki tőle, majd felszívódik – a nő pedig bosszút esküszik és magánakcióba kezd. Ám nem csak Alice vadászik a férfira. Jules Dao (Jacky Ido) FBI-ügynök már évek óta vizsgálódik Benjamin kétes európai ügyletei után, így kapóra jön neki Alice sértettsége és elszántsága. Ezalatt a felettébb óvatos Ben és két társa – a zseniális Margot Bishop (Sonya Walger) és Reggie Lennox (Alimi Ballard) – visszatér a nemzetközi bűnözés sötét világába. A tét mindkét oldalon óriási: egyik fél sem hibázhat ebben a váratlan fordulatokkal teli macska-egér párharcban.

A 2. epizód tartalma

Alice és a csapat legújabb ügyfele meglehetősen közismert: a férfit ártatlanul börtönbe zárták. Alice azonban leginkább saját ügyével van elfoglalva és próbálja kitalálni Ben következő lépését. Ezalatt a férfi és két társa kétségbeesve próbál pénzhez jutni, miután Alice keresztülhúzta számításaikat. A három szélhámos csakhamar megtalálja legújabb áldozatát.

A nagy fogás epizód lista

Rendezte: Julie Anne Robinson, Kevin Dowling, Regina King

Szereposztás: Mireille Enos (Alice Vaughan), Peter Krause (Christopher Hall), Alimi Ballard (Reginald Lennox), Rose Rollins (Valerie Anderson)

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top