Velvet Divatház 2. évad 6. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

A Velvet Divatházba váratlanul megérkezik Párizsból Raúl De la Riva és ez alaposan felzaklatja … Velvet Divatház spanyol filmsorozat 2. évad 6. epizódjának tartalma részletesebben a hirdetés alatt! Duna TV sorozat premier! Megtekintése 16 éven felülieknek ajánlott!

Vetítés időpontja: 2017. április 11., kedd, 21:25-kor

Tv-csatorna:

Velvet Divatház 2. évad 6. rész tartalma

A Velvet Divatházba váratlanul megérkezik Párizsból Raúl De la Riva és ez alaposan felzaklatja a kedélyeket. Ana és Alberto újratervezik az egyenruhákat Lorenzo Palacios kívánalmai szerint, de egyikük sem igazán elégedett az eredménnyel. Albertót az is aggasztja, hogy Patricia a részvények birtokában önjáró módon avatkozik be a Divatház terveibe. Luisa Mateóval készül a fellépésre a rádióban, mert kiderül, angolul kell énekelnie.(Eredeti hang digitálisan.)

Velvet Divatház 2. évad 6. rész

Rendezte: Carlos Sedes, David Pinillos, Jorge Sánchez-Cabezudo, Sílvia Quer
Szereplők: Paula Echevarría (Ana Ribera), Miguel Ángel Silvestre (Alberto Márquez), Aitana Sánchez-Gijón (Dona Blanca), Velasco Manuela (Cristina Otegui), Manuela Vellés (Luisa), Marta Hazas (Clara), Maxi Iglesias (Max), Cecilia Freire (Rita), Javier Rey (Mateo Ruiz), Adrián Lastra (Pedro), Miriam Giovanelli (Patricia Márquez), Sara Rivero (Carmen), Natalia Millán (Gloria), Jose Sacristan (Emilio López), Angela Molina (Isabel), Peter Vives (Carlos Álvarez)

Előzmények: Az 1950-es évek vége felé az elegáns madridi Velvet Divatház a megmaradásáért küzd. Don Rafael, a divatház tulajdonosa, ezért visszahívja külföldről a fiát, Albertót, akit hét évvel ezelőtt Londonba küldött tanulni. Alberto már az új divathullám képviselője, és emiatt hamar összetűzésbe kerül az apjával. De más is van, amit Don Rafael nem tud az ellenőrzése alatt tartani. Albertónak nemcsak azért kellett annak idején elmennie Madridból, hogy tanuljon, hanem azért is, mert beleszeretett egy egyszerű lányba, a személyzeti főnök elárvult unokahúgába, a szép és tehetséges Anába…

Forrás, fotó: MTVA

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top