Eldőlt, mikor indul az Exek az édenben

A műsorvezető Bódi SylviVégre kiderült, mikor indul a Viasat3 új párkereső reality-je, az Exek az édenben! Taktikázás, sírás és cicaharc is várható a VIASAT3 új valóságshow-jában, melynek műsorvezetője Bódi Sylvi lesz.

A valósághow április 18-án debütál a csatornán.

Ez nem egy hagyományos párkereső lesz!

A VIASAT3 saját gyártású műsorának helyszíne az indonéziai Bali szigete, ahol a szereplőknek nemcsak a játékos feladatokkal, hanem saját múltjukkal is szembe kell nézniük. Az angol Ex on the Beach formátum alapján készült műsor ugyanis nem hagyományos párkereső: a gyönyörű luxusvillába elsőként beköltöző három fiúhoz és három lányhoz hetente érkeznek új játékosok, akik azonban nem lesznek ismeretlenek a számukra, hiszen exbarátaikról vagy exbarátnőikről van szó.

A műsorvezető, Bódi Sylvi szerint a nézők nemcsak egzotikus helyszínekre, hanem valódi drámára is számíthatnak a meseszép szigeten.

Exek az édenben április 18-tól hétfőtől csütörtökig a VIASAT3-on. Bódi Sylvi

Egy epizód sem fog unalmasan telni. Bevallom, volt olyan kiszavazó ceremónia, ahol én is csak kapkodtam a fejem és döbbenten álltam. Szerelmi vallomás, sírás, veszekedés, cicaharc… lesz itt minden. A szereplők alkalmanként túltesznek egy brazil szappanoperán is – mesélte a volt szépségkirálynő.

A tét nem kicsi, hiszen a műsorban hetente kiszavaznak valakit a játékosok, és a legvégén csak egy pár marad, aki hazaviheti a főnyereményt. A játék és a taktikázás mellett azért persze a szerelemre is jut majd idő.

Nagyon vegyes és érdekes csapat jött össze, és elárulom, voltak olyan párok, akik körül már az első pillanattól kezdve izzott a levegő – mondta Sylvi.

Az, hogy végül kik jönnek össze, és kik maradnak hoppon, április 18-tól kiderül.
Exek az édenben április 18-tól hétfőtől csütörtökig a VIASAT3-on.

Forrás: Eurolex
Fotókredit: VIASAT3/Udvardi Attila

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top