Eldőlt, mikor indul az Exek az édenben

A műsorvezető Bódi SylviVégre kiderült, mikor indul a Viasat3 új párkereső reality-je, az Exek az édenben! Taktikázás, sírás és cicaharc is várható a VIASAT3 új valóságshow-jában, melynek műsorvezetője Bódi Sylvi lesz.

A valósághow április 18-án debütál a csatornán.

Ez nem egy hagyományos párkereső lesz!

A VIASAT3 saját gyártású műsorának helyszíne az indonéziai Bali szigete, ahol a szereplőknek nemcsak a játékos feladatokkal, hanem saját múltjukkal is szembe kell nézniük. Az angol Ex on the Beach formátum alapján készült műsor ugyanis nem hagyományos párkereső: a gyönyörű luxusvillába elsőként beköltöző három fiúhoz és három lányhoz hetente érkeznek új játékosok, akik azonban nem lesznek ismeretlenek a számukra, hiszen exbarátaikról vagy exbarátnőikről van szó.

A műsorvezető, Bódi Sylvi szerint a nézők nemcsak egzotikus helyszínekre, hanem valódi drámára is számíthatnak a meseszép szigeten.

Exek az édenben április 18-tól hétfőtől csütörtökig a VIASAT3-on. Bódi Sylvi

Egy epizód sem fog unalmasan telni. Bevallom, volt olyan kiszavazó ceremónia, ahol én is csak kapkodtam a fejem és döbbenten álltam. Szerelmi vallomás, sírás, veszekedés, cicaharc… lesz itt minden. A szereplők alkalmanként túltesznek egy brazil szappanoperán is – mesélte a volt szépségkirálynő.

A tét nem kicsi, hiszen a műsorban hetente kiszavaznak valakit a játékosok, és a legvégén csak egy pár marad, aki hazaviheti a főnyereményt. A játék és a taktikázás mellett azért persze a szerelemre is jut majd idő.

Nagyon vegyes és érdekes csapat jött össze, és elárulom, voltak olyan párok, akik körül már az első pillanattól kezdve izzott a levegő – mondta Sylvi.

Az, hogy végül kik jönnek össze, és kik maradnak hoppon, április 18-tól kiderül.
Exek az édenben április 18-tól hétfőtől csütörtökig a VIASAT3-on.

Forrás: Eurolex
Fotókredit: VIASAT3/Udvardi Attila

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

Elif – A szeretet útján 2. évad 58. rész tartalma

Elif - A szeretet útján (2014) török sorozat
Ipek nagyon szomorúan jön haza, ezért Elif és Tugce elhatározzák, hogy felvidítják őt, így rajzolnak neki egy szép képet, ami nagyon sok érzelemmel tölti...
Tovább

Ki ez a lány? 3. évad 17. rész tartalma

Ki ez a lány? sorozat főszerepében America Ferrera
A házat, ahol a Suarez család lakik, a főbérlő szeretné eladni, ezért ők úgy döntenek, hogy megveszik. Az ehhez szükséges pénz önrészéhez azonban még sok...
Tovább

Julieta 1. évad 9. rész tartalma

Julieta - mexikói szappanopera
Gabriel úgy dönt, hogy mégis elkíséri Julietát San Vicente-be, mert nem akarja elveszíteni. Marisa, az ügynöke dühöng, amiért Gabriel nem a karrierjét...
Tovább