Eldőlt, mikor indul az Exek az édenben

A műsorvezető Bódi SylviVégre kiderült, mikor indul a Viasat3 új párkereső reality-je, az Exek az édenben! Taktikázás, sírás és cicaharc is várható a VIASAT3 új valóságshow-jában, melynek műsorvezetője Bódi Sylvi lesz.

A valósághow április 18-án debütál a csatornán.

Ez nem egy hagyományos párkereső lesz!

A VIASAT3 saját gyártású műsorának helyszíne az indonéziai Bali szigete, ahol a szereplőknek nemcsak a játékos feladatokkal, hanem saját múltjukkal is szembe kell nézniük. Az angol Ex on the Beach formátum alapján készült műsor ugyanis nem hagyományos párkereső: a gyönyörű luxusvillába elsőként beköltöző három fiúhoz és három lányhoz hetente érkeznek új játékosok, akik azonban nem lesznek ismeretlenek a számukra, hiszen exbarátaikról vagy exbarátnőikről van szó.

A műsorvezető, Bódi Sylvi szerint a nézők nemcsak egzotikus helyszínekre, hanem valódi drámára is számíthatnak a meseszép szigeten.

Exek az édenben április 18-tól hétfőtől csütörtökig a VIASAT3-on. Bódi Sylvi

Egy epizód sem fog unalmasan telni. Bevallom, volt olyan kiszavazó ceremónia, ahol én is csak kapkodtam a fejem és döbbenten álltam. Szerelmi vallomás, sírás, veszekedés, cicaharc… lesz itt minden. A szereplők alkalmanként túltesznek egy brazil szappanoperán is – mesélte a volt szépségkirálynő.

A tét nem kicsi, hiszen a műsorban hetente kiszavaznak valakit a játékosok, és a legvégén csak egy pár marad, aki hazaviheti a főnyereményt. A játék és a taktikázás mellett azért persze a szerelemre is jut majd idő.

Nagyon vegyes és érdekes csapat jött össze, és elárulom, voltak olyan párok, akik körül már az első pillanattól kezdve izzott a levegő – mondta Sylvi.

Az, hogy végül kik jönnek össze, és kik maradnak hoppon, április 18-tól kiderül.
Exek az édenben április 18-tól hétfőtől csütörtökig a VIASAT3-on.

Forrás: Eurolex
Fotókredit: VIASAT3/Udvardi Attila

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

A vidéki doktor 21. évad 2. rész tartalma

A vidéki doktor Német tévéfilmsorozat
Osterloh professzor császármetszést végez, ezzel megmenti Maren és kislánya életét. Louisa egészségesen jön a világra. Dr. Jan Bergmann, az újdonsült apa...
Tovább

Jóban Rosszban sorozat 3309. rész tartalma

Jóban Rosszban televíziós sorozat
Konrád alkudozik Rudasékkal, hogy megmentse Alizt és magát. Konrádék megmenekülnek, de az új gengsztereken nem sikerül fogást találni. Kardos és Dóra
Tovább

A betolakodó 1. évad 26. rész tartalma

A betolakodó sorozat
Junior elhatározza, hogy megszökik Tanjával, csakhogy Tanja is megtudja a szörnyű igazságot. Maricruz kolostorba akar vonulni, nehogy Aldon áll...
Tovább