Meglepő fordulat: Diát szavazták ki a játékosok

Diát szavazták ki a játékosok az Exek az Édenben játékbólVáratlan eredményt hozott a kiszavazás: a Norbihoz nagyon közel került Dia búcsúzott az Exek az édenben műsorból. És nem is a fiúk, hanem a lányok szavazatai pecsételték meg a sorsát…

Tegnap megtörtént az újabb kiszavazás a VIASAT3 Exek az édenben című párkereső reality műsorában. A szavazást követően Diának, Norbi párjának kellett azonnal elhagyni Bali szigetét.

A játékosok egész héten azon taktikáztak, kire tegyék a virágfűzért, de erre a fordulatra nem sokan számítottak. Dia a kezdőcsapat tagjaként egyből megtalálta a közös hangot (és ágyat) Norbival. A pár egészen addig a lehető legboldogabban élt a luxusvillában, amíg meg nem jelent a hét elején Norbi exe, Zsuzsi. Zsuzsi igazi, az exekre jellemző rámenősséggel és magabiztossággal indult neki a játéknak. Már az első órában kijelentette, hogy neki az első számú tét Norbi és csak a második a nyeremény, bármit megtenne, hogy újramelegítse kapcsolatát Norbival.

Így esett ki Dia a játékból

A második kiszavazáson Zsuzsi és Dia is kettő-kettő virágfüzért kapott a fiúktól, így a drámai pillanatokban a maradék három lánynak kellett eldöntenie, hogy kit szeretnének a villa falain kívül tudni. Egyedül Andika állt ki mellette, míg Berni és Franciska Diára szavazott, így neki kellett elhagyni a szigetet.

Igazából nem lepett meg a szavazás eredménye, előtte este mondtam is Norbinak, hogy van mitől félnem. Berni lépésén sem lepődtem meg, Andikában bíztam, egyedül Franci volt az, akinél igazán nem számítottam erre a lépésre. – összegezte a kiszavazást Dia. Ahogy meghallottam a nevemet, rohantam a szobába, nem akartam, hogy bárki is lássa, hogy sírok. Eléggé összetörtem, bevallom, és nem is azért, mert el kellett jönnöm erről az egzotikus szigetről, hanem mert ott kellett hagynom Norbit. Amikor elbúcsúztam tőle a villában, mondtam neki, hogy mindent tegyen meg azért, hogy megnyerje a játékot és megígértem neki, hogy otthon fogom várni, így nyugodtan hagytam magam mögött a játékot.

Hogy ki lesz a következő, akinek távoznia kell? Az is kiderül, de csak miután beköltözik egy (?) újabb ex…

Forrás: Eurolex
Fotó: VIASAT3/Sághy Tímea

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top