Exek az édenben: luxusvillában várják az exeket a játékosok

Exek az édenben: luxusvillában várják az exeket a játékosok

Gyönyörű luxusvillában várják az exeket a VIASAT3 új valóságshow-jának játékosai. A villa bérleti díja egyetlen éjszakára is hét számjegyű! Lássuk, mit tudunk még a luxusvilláról, mikor kezdődik a műsor és kik lesznek a játékosok!

Exek az édenben április 18-tól hétfőtől csütörtökig 21:30-tól a VIASAT3-on.

Április 18-án debütál a VIASAT3 legújabb párkereső reality-je. A múlt héten már kiderült, hogy melyik három fiú (Norbi – 26 éves, Bence – 24 éves, Tamás – 30 éves) és három lány (Andika – 32 éves, Dia – 19 éves és Franciska – 20 éves) alkotja majd a kezdőcsapatot. Ők még nem is sejtik, hogy minden héten érkezik egy-egy váratlan vendég valamelyikük exének képében, amely számos bonyodalom és feszültség forrása lesz majd.

Hamarosan beszélünk a villáról is, addig azonban itt a műsor legújabb videó előzetese:

A műsorvezető, Bódi Sylvi szerint a nézők a valódi dráma mellett egzotikus helyszínekre is számíthatnak a meseszép szigeten. A VIASAT3 saját gyártású műsorának helyszíne az indonéziai Bali szigete, azon belül is Dél-Kelet Ázsia egyik legszebb luxusvillája, amely minden kényelmi igényt kielégít, és a feszített víztükrű medence partján nincs is más dolguk a játékosoknak, mint élvezni az életet. Egészen addig, amíg meg nem jelenik az ex…

Luxusvilla az édenben

Shanti Residence a luxusvillaA villa Bali déli részén, Nusa Duában található, csodálatos kilátással az Indiai-óceánra. A környék tele van gyönyörű luxusvillákkal, amelyek ötvözik a modern építészeti irányokat a helyi, balinéz hagyományokkal. Közülük is az egyik legszebb a műsor helyszínét adó Shanti Residence. A villában – amelynek bérleti díja egy éjszakára nagyjából 1 millió Ft – összesen 7 lakosztály található. Mindegyik lakosztályhoz tartozik egy nagy, világos fürdőszoba, terasz vagy erkély, esetleg egy saját kertrész, a földszintiekhez pedig egy kisebb, saját használatú medence.

Fürdőszoba a luxusvillában

Abban viszont biztosak lehetünk, hogy a villának nem létezik olyan helyisége, ahova a szemfüles játékosok a forgatás során használt húsz kamera elől elbújhatnának. Így garantált, hogy a nézők nem maradnak le semmilyen drámáról, taktikai megbeszélésről vagy szerelmi vallomásról sem.

Forrás: Eurolex / VIASAT3
Fotó: VIASAT3/Sághy Tímea

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top