Victoria, a rabszolgák megmentője sorozat 1. évad 44. rész tartalma

Nicolas Hilaria után Siervót akarja azzal megbízni, hogy kémkedjen a többiek után. Victoria, a rabszolgák megmentője (The White Slave) kolumbiai tv-sorozat aktuális epizódja 2016.10.13-n, csütörtöki napon, 17:50-kor kerül képernyőre a Izaura TV-n. Országos tv-premier! Az előzmények és az epizód tartamának rövid összefoglalója. A telenovella megtekintése felnőtteknek ajánlott!

1821-ben járunk, Kolumbia Magdalena tartományában, ahol még sokan akarnak a rabszolgatartásból meggazdagodni.

Az előző rész tartalmából:Victoria féltékenységi jelenetet rendez Eugeniánál, hogy Nicolas azt higgye, a viszonyuk miatt ment oda.

Victoria, a rabszolgák megmentője tv-sorozat 44. rész

Morales elmondja a történetét Abad Rangelnek, ő pedig hisz neki. Siervo elintézi, hogy megbüntessék, és ezáltal a verembe kerülve ő kezdhesse el kiásni az alagutat. Candela elviszi a szerszámokat Siervónak, hogy megkezdhesse az ásást. Nicolas Hilaria után Siervót akarja azzal megbízni, hogy kémkedjen a többiek után. Milagros elmondja Juliannek, hogy nem akar gyereket, mert nem szeretné, ha a gyermeke is rabszolga lenne.

Victoria, a rabszolgák megmentője sorozat
Szereplők: Nerea Camacho, Orián Suárez, Miguel de Miguel, Modesto Lacen, Norma Martínez, Miroslava Morales, Ricardo Vesga, Cristina Garcia, Mauro Donetti

Forrás: Izaura TV

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top