Victoria, a rabszolgák megmentője sorozat 1. évad 62. rész tartalma

Lorenza figyelmezteti Miguelt, hogy a kagylókból látta, hogy Nicolas át fogja verni őt. Victoria, a rabszolgák megmentője (The White Slave) kolumbiai tv-sorozat aktuális epizódja 2016.11.08-n, keddi napon, 17:50-kor kerül képernyőre a Izaura TV-n. Országos tv-premier! Az előzmények és az epizód tartamának rövid összefoglalója. A telenovella megtekintése felnőtteknek ajánlott!

1821-ben járunk, Kolumbia Magdalena tartományában, ahol még sokan akarnak a rabszolgatartásból meggazdagodni.

Az előző rész tartalmából:Nicolas Parreno lett az új kormányzó, aki elő akarja csalni Miguelt a rejtekhelyéről.

Victoria, a rabszolgák megmentője tv-sorozat 62. rész

Victoria meg akarja szöktetni Milagrost, csakhogy Nicolas megállítja őket. Lorenza figyelmezteti Miguelt, hogy a kagylókból látta, hogy Nicolas át fogja verni őt, azonban Miguel is főleg azért megy a birtokra, hogy kihozza onnan Victoriát. Nicolas végezni akar Miguellel, csakhogy a rabszolgák túszul ejtik Adelát, és a kavarodásban Victoriának és Miguelnek sikerül megszökniük. Octavio atya bevallja Tomasnak és Lorenzának, hogy mindenről tud, és ezért elviszik őt a tábornokhoz, hogy tegyen vallomást. Nicolast letartóztatják és 30 év kényszermunkára ítélik a bányákban. Victoria visszakapja El Edent, a rabszolgaságot pedig eltörlik.

Victoria, a rabszolgák megmentője sorozat
Szereplők: Nerea Camacho, Orián Suárez, Miguel de Miguel, Modesto Lacen, Norma Martínez, Miroslava Morales, Ricardo Vesga, Cristina Garcia, Mauro Donetti

Forrás: Izaura TV

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top