Victoria, a rabszolgák megmentője sorozat 1. évad 47. rész tartalma

Victoria elmondja Miguelnek, hogy a jósnőben az anyjára ismert, habár vannak kétségei. Victoria, a rabszolgák megmentője (The White Slave) kolumbiai tv-sorozat aktuális epizódja 2016.10.18-n, keddi napon, 17:50-kor kerül képernyőre a Izaura TV-n. Országos tv-premier! Az előzmények és az epizód tartamának rövid összefoglalója. A telenovella megtekintése felnőtteknek ajánlott!

1821-ben járunk, Kolumbia Magdalena tartományában, ahol még sokan akarnak a rabszolgatartásból meggazdagodni.

Az előző rész tartalmából:Ezt kapja Nicolás, az ellopott kakaószállítmányért és a hallgatásáért cserébe.

Victoria, a rabszolgák megmentője tv-sorozat 47. rész

Abad Rangel felkeresi Nicolast azzal, hogy régóta nem fizetett már Morales ellátásáért. Amikor Nicolas elhajtaná, Abad megzsarolja, hogyha nem fizet, Morales mindent elmond a bírónak. Továbbá elmondja Nicolasnak, hogy a felesége járt Moralesnél. Victoria elmondja Miguelnek, hogy a jósnőben az anyjára ismert, habár maga sem biztos benne, mert csak a szemét látta és a hangját hallotta. Nicolas meg akarja kérdezni Moralestől, miről beszélt a feleségével, de csak arról szerez tudomást, hogy Morales nem ölte meg Victoria Quinterót. Nicolas megbízza Granadost, hogy végezzen Moralesszel. Isabel elmondja az apjának, hogy Sarát Morales ölte meg.

Victoria, a rabszolgák megmentője sorozat
Szereplők: Nerea Camacho, Orián Suárez, Miguel de Miguel, Modesto Lacen, Norma Martínez, Miroslava Morales, Ricardo Vesga, Cristina Garcia, Mauro Donetti

Forrás: Izaura TV

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top