Volt egyszer két Németország (Deutschland 83) – az 5. rész tartalmából

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Volt egyszer két Németország (Deutschland 83) német kalandfilmsorozat ötödik rész: Hideg tűz. 1983, Kelet- és Nyugat-Németország. A hidegháború és a fegyverkezési verseny kellős közepén járunk. A tv-sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A német kém sorozat epizódjainak tartalma itt nyomonkövethető!

Volt egyszer két Németország. Az 5. rész előzetese

Tobias rá akarja beszélni Alexet, hogy menjen vissza a hadseregbe és belülről bomlassza a rendszert. Alex viszont nem hajlandó erre, és a nővérénél, Yvonne-nál keres menedéket a kommunában, de itt is összetűzésbe kerül, mivel nem osztja a passzivitásba vonuló, erőszakmentességet hirdető közösség nézeteit. Közben az édesanyja orvosi igazolást visz a támaszpontra, nehogy a fiát dezertőrnek nyilvánítsák. Martint Kelet-Berlinbe hívják, mint donort édesanyja veseátültetéséhez. A vonaton csomagot is kap, amit kézbesítenie kell. Az utcán történik az átadás, és közvetlenül ezután felrobban egy épület ugyanabban az utcában.

Főszereplők: Jonas Nay (Martin Rauch), Maria Schrader (Lenora Rauch), Sonja Gerhardt (Annett Schneider), Alexander Beyer (Tobias Tischbier), Ulrich Noethen (Wolfgang Edel), Sylvester Groth (Walter Schweppenstette), Ludwig Trepte (Alex Edel), Lisa Tomaschewsky (Yvonne Edel), Godehard Giese (Karl Kramer), Carina N. Wiese (Ingrid Rauch), Uwe Preuss (Markus Fuchs)

Volt egyszer két Németország német tv-sorozat

A tv-sorozat beharangozóját itt olvashatták.

2016.02.25 22:25 RTL Klub Volt egyszer két Németország (Deutschland 83) – a 5. rész tartalmából

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top