X-Faktor nyertese Opitz Barbara

Opitz Barbara, Gorbunov Dmitrij és Mata Ricsi küzdöttek a fináléban az X-Faktor minden eddiginél nagyobb nyereményéért, az este sztárvendége a korábbi győztes Tóth Andi volt.

A nézők szavazatai alapján Opitz Barbara lett az idei X-Faktor győztese, aki minden eddiginél nagyobb nyereményt vehet át. Egy luxusutazás és az egy éven át havi 1 millió forintnyi készpénznyeremény mellett ugyanis további 15 millió forintot kap, amelyet zenei karrierjének beindítására fordíthat. De itt nem ér véget az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató műsora: jövőre is lesz ugyanis X-Faktor!

Opitz Barbara így nyert 2016-ban X-Faktort

Tetőfokára hágott a hangulat és az izgalom is szombat este az X-Faktor stúdiójában, ahol már csak Opitz Barbara, Gorbunov Dmitrij és Mata Ricsi volt versenyben a győztes címért.

X-Faktor nyertese Opitz Barbara - X-Faktor 2016

X-Faktor nyertese Opitz Barbara (fotó: rtlklub.sajtoklub.tv)

Két közös dal erejéig szombat este visszatértek a már kiesett versenyzők is: Dánielfy Gergő, Jáger Kinga, Vincze Aliz Liza, Balogh Eszter, Fejes Szandra, Ónodi János, a Ham Ko Ham, a Jaggers és a Soulbreakers. A finálé extra-produkciójaként pedig a legutóbbi X-Faktor győztese, Tóth Andi énekelte el egyik legújabb dalát, amelynek a szövegét is ő írta.

A finalisták – Opitz Barbara, Gorbunov Dmitrij és Mata Ricsi – először azokat a dalokat énekelték el, amelyeket még a válogatóra hoztak magukkal. Az első kör után kicsit megijedhettünk, ugyanis mindhárman elmaradtak a várakozástól! Ekkor még megjósolni sem lehetett Opitz Barbara győzelmét! Szerencsére a mentorok – különösen Tóth Gabi! – óriási energiákkal továbbsegítették pártfogoltjaikat!

A következő blokkban mentoraikkal duetteztek a tehetségek. Így Opitz Barbi Tóth Gabival, Gorbunov Dmitirj és Mata Ricsi pedig Puskás Petivel állt színpadra. Ezek a produkciók fényévekkel voltak jobbak az előzőeknél mindhármuk esetében.

Gorbunov Dmitrij lett a harmadik

Ezt követően lezárult az első körös szavazás: az sms-ben és az RTL24 nevű applikáción keresztül beérkezett szavazatok alapján Gorbunov Dmitrij lett az idei X-Faktor harmadik helyezettje.

Így már csak Opitz Barbi és Mata Ricsi énekelhette el a még elő nem adott párbajdalát, majd a győztesek dalát. Ez utóbbit idén Szabó Ádám írta, aki korábban nemcsak a Csillag Születik, hanem az X-Faktor színpadán is bizonyított már. A produkciók után Puskás Peti Mata Ricsi mentoraként – nagyon sportszerűen – előre vetítette Opitz Barbara győzelmét. Nézd meg a nyertes előadásában a Csillanj fel című dalt:

Opitz Barbi: Győztes dal – Csillanj fel

Az újraindított szavazást követően a nézők hozták meg a végső döntést is: Opitz Barbara lett a 2016-os X-Faktor győztese, aki minden eddiginél nagyobb nyereményt vehetett át. Egy luxusutazás és az egy éven át havi 1 millió forintnyi készpénznyeremény mellett ugyanis további 15 millió forintot kap, amelyet zenei karrierjének beindítására fordíthat.

Opitz Barbara a 2016-os X-Faktor fináléban

Opitz Barbara a győzelem pillanatában (fotó: rtlklub.sajtoklub.tv)

2017-ben pedig újabb tehetségek kaphatnak lehetőséget, hiszen folytatódik az X-Faktor! S hogy mikortól és hogyan lehet majd jelentkezni, az kiderül a Fókusz hétfő esti adásából, amely 19 órakor kezdődik az RTL Klubon.

Forrás: RTL Magyarország
Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv

Sztár:

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

Marimar 1. évad 43. rész tartalma

Marimar sorozat a Csibészke Magazinban
Renato gyilkosságot követ el, ezért elmenekül a fiához. Mindent bevall Sergionak Angelicaról. Így azt is megtudja, hogy Marimarnak gyermeke született...
Tovább

Halálos fegyver 2. évad 11. rész tartalma

Halálos fegyver sorozat ismertető
Egy táskányi hamis százdolláros véletlenül három tizenéves kezébe kerül, akik rögtön költekezni kezdenek, nem is sejtve, hogy a nyomukban van egy...
Tovább

Rejtjelek 3. évad 14. rész tartalma

Rejtjelek 3. évad
Miután egy borzalmas baleset történik a laborban, Pattersonnak rá kell jönnie, mi okozta a galibát - de a folyamatos víziók és a déja vu-k között gyorsan...
Tovább